LIGA 1  ·  BISTRIŢA - SPORTUL 1-0

"Regia" se scufundă » Italianul Cavalli a ucis speranţele Sportului

Curelea a ratat la Bistriţa cît pentru 5 partide
Curelea a ratat la Bistriţa cît pentru 5 partide

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2011 00:00

"Studenţii" au trăit doar un sfert de oră, în care li s-a refuzat şi un penalty. "Noul Moraes" a scos Bistriţa din subsolul fierbinte

"Studenţii" au pus etnobotanice pe cîteva mingi, în start, dar numai o fază le-a dat ameţeli "vampirilor". Curelea a intrat în careu pe stînga, însă după cîţiva metri o contră din spate a lui Corallo l-a dat peste cap. "Penalty!", au urlat "negrii". Kovacs nici n-a clipit.
Scăpată din scaunul electric, Bistriţa a strîns ca o menghină jocul pe "16"-le Sportului. Cavalli a tras din întoarcere, spectaculos, dar mingea s-a dus, magnet, la Niculescu. Patriche a replicat veninos: voleu din 16 metri, scos de Albuţ (38).

Asediu bistriţean
A ratat şi C. Petre, din 8 metri (45), dar asediul a devenit ucigător abia după pauză. Achim a pasat pe culoar, Cavalli i-a luat faţa lui Maxim şi l-a bătut, din 8 metri, pe Niculescu, 1-0 (52). Tot Cavalli a rămas singur cu Niculescu, a vrut să-l umilească trimiţîndu-i printre picioare, dar portarul Sportului a blocat! Bistriţa a încercat să închidă meciul. N-a izbutit. Curelea, cu capul din 6 metri, a trimis incredibil alături (71) şi a spulberat dintr-un foc şi şansele Sportului de a rămîne în Liga 1.

Penalty refuzat Sportului
Cea mai contestată fază a meciului s-a petrecut în minutul 11, cînd italianul Corallo a jucat mingea cu mîna în careu în încercarea de a-l deposeda pe Curelea, pătruns în careu. Din braţul fundaşului, balonul a ricoşat tot la Curelea, iar înregistrarea video indică faptul că acesta a fost controlat la glezne de italian. Arbitrul Kovacs, aflat la doi metri, n-a văzut nici henţul, nici faultul!

Inbox
x Tudose şi Maxim s-au lovit cap în cap în minutul 15, primul rămînînd întins pe gazon pentru o jumătate de minut. Maxim a rămas lîngă Tudose pînă cînd acesta s-a ridicat, revenind împreună în joc!
x Adus pentru a-l înlocui pe Junior Moraes, italianul Cavalli (32 de ani) a marcat ieri primul său gol în Liga 1. Atacantul a trecut în carieră pe la echipe precum Modena, Chievo sau Reggina.
x Şi bistriţenii au cerut un penalty, în minutul 84, cînd Keita s-a ciocnit în careul Sportului cu Patriche. Kovacs n-a dat şi a avut dreptate!S-a spus că soția tinerică stă cu el pentru bani. Duckadam recunoaște acum de ce a divorțat de fosta după 27 de ani
Libertatea
Comentarii (93)
steaua.the.best  •  27 Martie 2011, 00:08

forta steaua!

steaua.the.best  •  27 Martie 2011, 00:08

forta steaua!

steaua.the.best  •  27 Martie 2011, 00:08

forta steaua!

Vezi toate comentariile (93 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:30 Fotbal, Liga 2
UTA Arad - Turris Turnu Măgurele
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Cupa României
Poli Iași - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Bournemouth - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Mallorca - Levante
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
SPAL - Udinese
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Eibar - Leganes
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Aston Villa - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Verona - Inter
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1