FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Regretat și de colegi, dar și de fani! Cum a fost taxată indirect conducerea clubului la meciul cu CS U Craiova + gestul fotbalistului

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iulie 2015 13:31

Dorin Rotariu i-a dedicat golul din minutul 86 din victoria cu CS U Craiova, scor 1-0, lui Kamil Bilinski, dar și mamei sale.

Polonezul ajuns la Slask Wroclaw în această vară, după despărțirea de "cîini", a reacționat pe o rețea de socializare:

"Te iubesc! Ești cel mai bun prieten al meu. Îți mulțumesc pentru tot. Respect, Dorin Rotariu!".

Cei doi fotbaliști au fost colegi de cameră în perioada Dinamo. Și galeria "cîinilor" a scandat numele lui Bilinski la meciul cu CS U Craiova, care a devenit rapid unul dintre idolii tribunelor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gabidogu
gabidogu  •  20 Iulie 2015, 18:17

Kamil va ramane caine mult timp... ce-i drept, ne-a intrat la suflet ( https://www.facebook.com/bilinskik?fref=ts )

loritzu
loritzu  •  20 Iulie 2015, 08:28

Bili - mare caracter, un dinamovist adevarat !

zidane92
zidane92  •  19 Iulie 2015, 16:19

Kamil Bilinski va ramane un jucator si un caracter de exceptie! Un caine pe care numai infractorul vamaiot il putea izgoni de la Dinamo,acuma a ridicat stacheta foarte sus,daca francezul ala nu da minim 12 goluri Dinu sa se pregateasca pentru excursia in Marea UnIune Europeana!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează