FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Regretul

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2007 00:00

Romulus Gabor, cistigatorul "Balonului de aur" la juniori, ar fi dorit sa dea el lovitura de incepere a meciului amical cu Benfica.

La 46 de ani, secundul lui Andone, Romulus Gabor, ii incinta la antrenamente pe jucatori cu tehnica sa. Gabor, care a cistigat "Balonul de aur" in 1981, la Mondialele de juniori din Australia, cel mai important trofeu individual obtinut de un fotbalist roman, ar fi vrut sa dea el lovitura de incepere, alaturi de Eusebio, la amicalul aniversar cu Benfica.
Conducerea l-a preferat insa pe Ilie Balaci. "Au uitat sa anunte la statie ca am cistigat Balonul de aur si Gheata de bronz. Mi-ar fi placut sa fiu la mijlocul terenului cu Eusebio. Ma gindesc sa aduc trofeele la Cluj, la club, ca aici poate sa le vada mai multa lume", a spus "Cangurul", care s-a pozat cu Rui Costa si i-a cerut portughezului un autograf pentru fiul sau: "Eu zic ca am fost mai bun ca Rui Costa, dar am avut ghinionul sa ma nasc in alte vremuri".

Presedintele "feroviarilor", Iuliu Muresan, a explicat de ce a fost preferat Balaci: "Venind Eusebio, noi ne-am gindit la Dobrin, insa din cauza problemelor sale de sanatate nu a putut fi prezent la centenar. Nu am vrut sa folosim persoane din curtea noastra, sa ne dam noua premii. Balaci a fost o alegere potrivita".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close