FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC ARGEȘ 2-0

Regula U21 a devenit o glumă » Moment penibil la Gaz Metan - FC Argeș: două schimbări în primul minut!

Partida Gaz Metan - FC Argeș a început cu două schimbări, efectuate chiar în primul minut de joc, la prima întrerupere, premieră pentru Liga 1 // Sursă foto: captură Digi Sport
Partida Gaz Metan - FC Argeș a început cu două schimbări, efectuate chiar în primul minut de joc, la prima întrerupere, premieră pentru Liga 1 // Sursă foto: captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2020 18:19 / Actualizat vineri, 28 august 2020 20:23

Moment ridicol la Gaz Metan - FC Argeș 2-0. Partida a început cu două schimbări, efectuate chiar în primul minut de joc, la prima întrerupere. O premieră pentru Liga 1.

Dusan Uhrin l-a înlocuit pe Ștefan Dogaru (16 ani, atacant) cu Chamed (26, extremă dreapta) în secunda 38, în vreme ce Ionuț Badea a decis să-l schimbe pe Andre Cozma (18 ani, atacant) cu Georgian Honciu (31, mijlocaș central) în secunda 52.

GAZ METAN - FC ARGEȘ 2-0. Regula FRF, călcată în picioare

Evident, juniorii Dogaru și Cozma au fost titularizați doar pentru a fi îndeplinită regula U21 impusă de FRF, care obligă echipele să înceapă cu doi jucători eligibili pentru naționala de tineret, doar unul fiind necesar să fie pe teren pe tot parcursul meciului.

Momentul penibil de la Mediaș ar trebui să le dea de gândit celor de la FRF, mai ales că schimbarea juniorilor imediat după startul partidei a devenit o practică obișnuită. Astăzi s-a trecut la următorul nivel, prima partidă în care ambele echipe au efectuat o schimbare în primul minut.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cosmin Contra vrea un jucător de la CFR Cluj » Pentru ce campion negociază Dinamo

Ionuț Negoiță, primele declarații după numirea lui Contra: „Altfel, nu venea”. Ce spune despre transferurile încercate de spanioli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
dubluv
dubluv  •  29 August 2020, 11:59
Postat de adwd pe 29 August 2020, 05:35

Poate ar tb incurajati.daca folosesti jucatorul tanar o repriza, 5000 de euro

sau o dedicatie muzicala.

ccristian0
ccristian0  •  29 August 2020, 10:20

Regula este foarte buna, doar unii conducatori de cluburi si antrenori lipsiti de orice urma de bun simt si profesionalism se comporta asa. Vrem sa avem un fotbal bun, sanatos, dar nivelul la care se fac antrenamentele si conditiile pentru copii si juniori sunt in majoritatea cazurilor execrabile. Modul de lucru cu copiii este in general la nivelul de la sat, un fel de tarani care vor sa se dea smecheri in cluburile de fite, chiar daca nu va place comparatia, asta este situatia. In loc sa pregatim copiii pentru fotbalul adevarat ne batem joc de ei si apoi ne miram, peste cativa ani ca nu avem fotbalisti de valoae! Cum ti-i cresti asa ii ai! Nu le dai incredere, niciodata nu vor avea incredere in ei si se vor pirde in neant, ca mai toti fotbalistii romani plecati pe afara, care de vreo 20 de ani sunt cam pe nicaieri in Europa, rup bancile de rezerve, in cel mai bun caz.

616416588555234
Mircea-Mihai Brancoveanu  •  29 August 2020, 07:12

O regula proasta, bataie de joc la adresa tinerilor. Regula trebuia instituita in asa fel incat tinerii sa poata fi inlocuiti numai cu tineri de aceeasi varsta, pe intreaga perioada de joc. AIA ERA REGULA, BAI FRF-ule!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează