FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

REGULA U21 // CFR Cluj transferă patru juniori de la LPS Banatul Timișoara

LPS Banatul Timișoara - vicecampioană națională la U17
LPS Banatul Timișoara - vicecampioană națională la U17

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2019 12:47

Ardelenii sunt printre cei care s-au plâns de regula impusă de FRF cu doi tineri obligatoriu în teren şi par să fi găsit soluţii de viitor în transferul unui calup de jucători de pe Bega.

Cei care vor face pasul în Gruia sunt proaspeţii vicecampioni naţionali la U17, Simedru, Durbac, Adrian Ilie şi Giurgiu, de la LPS Banatul Timișoara.

Lucian Simedru e mijlocaş central şi e şi cel mai mic dintre cei patru, fiind născut în 2003. S-a evidenţiat mai întâi la o altă grupă promiţătoare, cea pregătită de Iulian Prodana la ASU Poli.

Adrian Ionuţ Ilie e fundaş stânga, în timp ce Ionuţ Durbac, originar din Jupa (Caraş-Severin) e închizător. Cealaltă achiziţie a clujenilor de la bănăţeni e atacantul Denis Giurgiu. Toți trei sunt născuţi în 2002.

Nu doar ei fac pasul la altă echipa. Din aceeaşi formaţie, alţi patru tineri au fost achiziţionaţi în această vară de Ripensia, unde va activa în paralel şi antrenorul lor, Cristi Petcu. E vorba despre: Alexandru Benea, Cosmin Gladun, Ion Vasluian şi bănăţeanul sârb Marjan Maric. Una dintre „perlele” generaţiei e căpitanul Zoran Mitrov, de care s-a arătat de ceva vreme interesată Sassuolo, italienii care l-au mai luat din Banat şi pe Marius Marin în urmă cu trei ani.

„Mitrov nu a plecat deocamdată, e interes de la Sassuolo pentru el.

Mai sunt care au plecat, la CFR Cluj, au semnat. CFR urmează să achite grila de formare. O să-i vedem pe cât mai mulţi în Liga 1. Depinde şi de ei cât de mult îşi doresc”

Cristian Petcu, antrenor

Un alt tânăr născut în 2002 dorit în Liga 1 e mijlocaşul central Giovani Nikolic, care a atras interesul FCSB-ului. Anul trecut portarul naţionalei U17 a plecat şi el de la LPS Banatul la Juventus Torino!

VEZI ȘI:

Gigi Becali face orice pentru a-l convinge pe Alex Pașcanu să vină la FCSB: „Îi aduc și părinții în țară. Îmi fac o fermă numai ca să îl iau!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează