FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 3-0

Relaţia s-a stricat în doar trei luni » Levy îl contestă pe MM!

Articol de - Publicat luni, 12 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 22:54

Israelianul a început prin a-i reproşa lui Mihai Stoica felul în care e structurat lotul şi a continuat prin a-i cere patronului să nu-i mai permită managerului prezenţa pe bancă


La Steaua n-a rezistat nici măcar o relaţie care părea foarte apropiată şi legată acum trei luni, aceea dintre Mihai Stoica şi Ronny Levy. Lucraseră împreună la Urziceni şi MM l-a convins pe israelian să vină la Steaua atunci cînd roş-albaştrii nu-şi găsiseră nici un alt antrenor. Ce s-a întîmplat de atunci?

S-a simţit păcălit
Levy l-a contrazis prima oară pe MM în privinţa a doi jucători pentru aducerea cărora el insistase, Gabi Matei şi Dorinel Popa. "Nici unul dintre ei nu poate fi titular" a fost concluzia antrenorului după ce i-a văzut pe cei doi la antrenamente. Încă de la începutul mandatului său la Steaua, Ronny s-a plîns apropiaţilor că situaţia e cu totul alta decît i-o prezentase Mihai Stoica: "Lotul real n-are nici o legătură cu ce mi-a promis MM că voi avea atunci cînd m-a sunat şi mi-a propus colaborarea!".

A urmat un conflict între Mihai Stoica şi directorul sportiv Narcis Răducan, primul încercînd să-l scoată pe Narcis din jurul echipei. Levy a insistat însă să-l aibă pe Răducan lîngă el şi să-l folosească, aşa cum procedase şi la Urziceni, ca pe un asistent responsabil mai ales cu studierea adversarelor. "Eşti tînăr, apropiat de vîrstă cu jucătorii, aş vrea să asişti şi la antrenamente, să fii prezent la toată activitatea echipei", i-a cerut Ronny. MM s-a enervat, fiindcă a simţit că antrenorul făcea front comun cu duşmanul lui.

"Nu se pricepe!"
Levy a continuat şi el războiul cu managerul. A încercat să împiedice prezenţa lui pe bancă în timpul jocurilor. A vorbit despre asta inclusiv cu Gigi Becali. "MM nu se pricepe la fotbal, nu e antrenor, deci n-are cu ce să mă ajute!", i-a transmis patronului. Gigi a fost uimit de replica tehnicianului, dar i-a răspuns că Stoica e ca un consilier al lui şi că ţine ca el să fie prezent lîngă echipă în continuare. La Mediaş, Horoba, preşedintele Gazului, a reacţionat şocat: "După ce am văzut pe banca Stelei, mi s-a părut că MM a fost antrenorul, nu Levy".


6 luni au colaborat Levy şi Mihai Stoica la Urziceni, în returul sezonului 2009-2010, pe care ialomiţenii l-au încheiat pe poziţia a doua

"Postul pe care îl are MM la Steaua nu exista în Israel, deci nu sînt obişnuit cu un manager care stă pe bancă în timpul meciurilor. Dar accept rolul lui"
Ronny Levy, antrenor Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
costy81gl
costy81gl  •  12 Septembrie 2011, 15:22

Poate mimi i-a adus jucatori mediocri, dar gigi i-a adus crema ligii 1 si cu lotul pe care il are, Levi nu are scuza pentru ultimul rezultat.

octavianus
octavianus  •  12 Septembrie 2011, 15:05

otrava de om care otraveste totul...o bacterie infatuata si frustrata, un ratat ce nu putea sa gaseasca culcus decat in sanul unui alt infatuat si frustrat.....pacat de fotbalul romanesc ca are astfel de conducatori, pana ce nu scapa de boala asta numita mimicoza si ciobanita acuta steaua nu va avea stralucire....parerea mea

serban_ionescu
serban_ionescu  •  12 Septembrie 2011, 14:37

MM nu se pricepe la fotbal decat in postura de comentator.Un manager nu are ce cauta in vestiar si pe banca.Are o fisa a postului incerta,ii incurca pe antrenori in pregatirea jocurilor , iar pe banca este un factor permanent de stres.Atat anul trecut cat si anul asta nu a facut lotul cum trebuie, s_a certat cu toata lumea, pentru a nu vedea incompetenta lui.Clubul se poate descurca si fara el, cu un consiliu de decizie( transferuri, politica generala,administratie)Gigi da_i viteza!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close