FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - STEAUA 3-1

Remarca lui Ganea contrazice ce crede toată lumea: "Acolo are Steaua probleme"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 11:42

FC Voluntari a câștigat categoric în fața Stelei, scor 3-1, la capătul unui meci foarte bun.

La finalul partidei, antrenorul celor de la FC Voluntari, Ionel Ganea, a spus că a vizionat meciul Stelei cu Chiajna, 2-0, și a remarcat că echipa lui Reghecampf stă prost la capitolul pregătire fizică.

"Am studiat foarte bine Steaua și am văzut punctele slabe și punctele forte. Am văzut că jucătorii Stelei nu stau bine cu pregătire fizică" Ionel Ganea, la conferința de presă

După venirea lui Reghe, alături de preparatorul fizic neamț, Thomas Neubert, lumea din fotbal spune că Steaua stă cel mai bine la capitolul pregătire fizică. Cu toate acestea, echipa lui Ganea a stat mai bine în ultimele minute ale meciului, dovadă fiind golurile de 2-1 și 3-1 marcate în minutele 89 și 90+4.

"Cine se pricepe la fotbal, vede că am stat mai bine fizic, ceea ce este foarte important. Condiția fizică s-a văzut și golurile marcate de noi. Noi îl avem preparator fizic pe Constantin Niculae, care este cel mai bun din România" Ionel Ganea la televiziunea sporto

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
luker
luker  •  23 Februarie 2016, 18:10

O saptamana a devenit si Ganea antrenor. O sa mai fie inca vreo luna asa si apoi altu. Partea buna e ca sunt alte echipe care vor retrogada si se va spune despre Ganea ca si-a indeplinit obiectivul.

irinaspi
irinaspi  •  23 Februarie 2016, 15:57

Steaua are un punct vulnerabil ...Arbitrii...Acum 3 penaltyuri neacordate,cu Petrolul 3 jucatori neeliminati ,cu Astra 3 goluri anulate...Asta ca sa amintesc de cele mai grave...Bine ,multi spun ca tot trebuia sa cistige ,ca echipa nu a jucat stralucit...Uita ca si Real Madrid a facut egal sau Barcelona a cistigat la limita chiar in aceasta saptamina ...Nu era o vorba ca echipele mari cistiga si cind joaca prost?Desigur....daca te lasa arbitrii...

craz1est
craz1est  •  23 Februarie 2016, 14:19

Constantin Niculae, nu e tasu lui Marius Niculae ? ..credeam ca sensei e ink la Dinamo si uite ce descoper..

Vezi toate comentariile (19)
Comentează