FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Remarcații anului 2016! Astra Giurgiu și Marius Șumudică lăudați de toată lumea: "E anul lor"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2016 10:57

Chiar dacă nu este deloc sigură de prezența în play-off, Astra Giurgiu a uimit pe toată lumea câștigând titlul în 2016, dar și prin calificarea în primăvara europeană. 

Răzvan Lucescu și Alexandru Mățel îi atribuie o mare parte din aceste succese lui Marius Șumudică. 

"Este indiscutabil anul lor. Sunt convins că până la urmă vor reuși să prindă din nou play-off-ul. Au posibilitatea de a continua și în cupele europene, Genk nu e un adversar de netrecut.

Cred că principala lor armă e unitatea. Și aici trebuie să-i acord un mare merit lui Șumi, care a știut în momentele de dificultate să țină echipa unită", a zis Răzvan Lucescu la TV Dolce Sport.

"Șumudică e un antrenor foarte bun, care are niște tehnici de antrenament speciale, foarte frumoasă. E un om care știe să își apropie jucătorii și să-i facă prieteni între ei", a zis și Mățel.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează