FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 3-1

Renunță la protest » Suporterii Stelei au boicotat meciul cu Pandurii, supărați pe echipă și pe club, dar se vor întoarce la partidele următoare

Articol de - Publicat marti, 06 decembrie 2016 00:00

Steaua a avut doar o mie de oameni în tribune la meciul cu Pandurii. "Vin puțini și ne înjură din start, nu e normal!", a reacționat Pintilii. Comportamentul suporterilor are explicații.

Galeria nou-înființată a roș-albaștrilor a protestat din cauza rezultatelor, mai ales din pricina înfrângerii cu Dinamo, și pentru că a fost deranjată de atitudinea pe care a avut-o clubul în ultima vreme. "Parcă nu ne vor, sunt deranjați să ne vadă în tribune!", cred ultrașii.

Se întorc

Oficialii nu i-au sprijinit să capete biletele pentru derby, a fost nevoie ca fanii să plătească în avans 500 de tichete, fiindcă Dinamo nu accepta să le pună la dispoziție biletele altfel decât cu banii jos. Rezultatul, 1-3, le-a confirmat nemulțumirea și i-a determinat să protesteze la partida cu Pandurii. Au venit puțini oameni și au tăcut, nu au mai încurajat echipa. Unii dintre spectatori i-au mai și apostrofat pe jucătorii lui Reghecampf, ceea ce a amplificat atmosfera proastă.

Suporterii au discutat între ei ieri și au stabilit să renunțe la protest, așa că se vor afla în tribune la partidele programate până la sfârșitul anului, inclusiv în deplasări. Noua galerie încă mai speră ca relația cu echipa să se normalizeze, clubul să-i trateze pe fanii care vin la meciuri așa cum trata Peluza Nord, facțiunea care refuză să mai apară pe stadion din cauza pierderii mărcii în favoarea Armatei.

"Rezultatele sunt de vină"

Reghecampf crede că jocul și rezultatele constituie adevăratele explicații ale numărului mic de spectatori. "Veți vedea ce se va întâmpla la Steaua din primăvară!", a promis antrenorul după victoria cu Pandurii. El e convins că transformarea în bine a echipei în pauza de iarnă va readuce lumea în tribune. Achizițiile care vor fi realizate în iarna asta și stagiile de pregătire sunt argumentele pe care se bazează Reghe când garantează o metamorfoză într-o singură lună, de la mijlocul lui ianuarie până la mijlocul lui februarie, cât va dura pregătirea roș-albaștrilor pentru partea finală a sezonului.

800 de suporteria avut Steaua la derby-ul cu Dinamo, la care au asistat 22.000 de dinamoviști. Roș-albaștrii au avut 8.000 de bilete disponibile, dar s-au strâns doar pentru 10 la sută din spațiu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
811730288915362
Constantin Luca  •  06 Decembrie 2016, 15:21

daca va credeti suporteri,sau sustinatori,hotarativa odata pt. totdeauna,nu destul ca, conducatorii tarii si autoritatile sportive sant lmpotriva stelei li amendeaza pt.orce lucru cat de mic,mizand pe faptul ca becali are bani.rusine tuturor pt .comportamentul mizerabil fata de aceasta echipa...becali nu culege bani de pe drum,de unde ei si nu mai pui se termina,apoi vad oserie de indivizi care pretind ca steaua face lncasari la meciuri,e adevarat se fac lncasari ln locatiile unde joaca steaua.sa fim sanatosi la trup si la cap...

para.para
para.para  •  06 Decembrie 2016, 11:50
Postat de adianghelescu pe 06 Decembrie 2016, 11:34

din nou cenzura de la palat functioneaza a aparut acest articol scris la comanda si a fost scoasa poza cu tribunele goale de la meciul cu pandurii

Stai ca urmeaza meciul cu Villareal unde in tribune o sa fie multe capsuni emigrante, de aceea au facut astia de la cancanul sporturilor acest articol cu "renunta la protest".

adianghelescu
adianghelescu  •  06 Decembrie 2016, 11:34

din nou cenzura de la palat functioneaza a aparut acest articol scris la comanda si a fost scoasa poza cu tribunele goale de la meciul cu pandurii

Vezi toate comentariile (8)
Comentează