FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Renzo Rossi: "Manea şi colaboratorii dînsului l-au văzut pe Diego Ciz pe DVD"

Diego Ciz
Diego Ciz

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Managerul sportiv al Rapidului, Renzo Rossi, a declarat astăzi că fundaşul uruguayan Diego Ciz (28 ani) a semnat un contract valabil până la sfârşitul sezonului cu gruparea giuleşteană.

"Jucătorul a făcut vizita medicală, totul este în regulă cu el, aşa că a semnat contractul. Deocamdată contractul este valabil până în vară. Vedem cum se descurcă şi la finalul campionatului clubul va avea opţiune de prelungire", a spus Rossi pentru Mediafax.

Oficialul a explicat că Diego Ciz nu a fost adus la formaţia giuleşteană doar la insistenţele sale. "Eu nu fac transferuri de unul singur aici. Eu l-am propus pe jucător, iar domnul Manea şi colaboratorii dânsului l-au văzut pe DVD şi au spus 'Da'. Din acel moment eu m-am ocupat de jucător şi am rezolvat totul. Dar vreau să se ştie că eu nu fac transferuri de capul meu la Rapid", a adăugat managerul sportiv.

El a precizat că transferurile jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu depind de conducerea FC Rapid. "Eu nu ştiu că s-ar fi rezolvat ceva cu cei doi. Transferurile lui Varga şi Bălan nu depind de domnul Copos sau de altcineva de la Rapid", a afirmat oficialul grupării giuleştene.

În ceea ce îl priveşte pe Nicolae Manea, Rossi a menţionat că antrenorul se află în continuare la conducerea tehnică a echipei: "Situaţia domnului Manea nu s-a schimbat, este în continuare antrenorul Rapidului. Diseară va conduce antrenamentul care va fi deschis şi presei".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează