FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Repatrieri în masă » După Cătălin Munteanu și Mărgăritescu, un alt fost jucător dinamovist revine la echipă! EXCLUSIV Reacția fostului fotbalist

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 08 iulie 2016 14:07

Florin Bratu (36 de ani) va reveni la Dinamo, în calitate de antrenor al echipei de juniori U19.

Informația vine la mai puțin de două săptămâni după ce Cătălin Munteanu și Andrei Mărăgăritescu au revenit și ei la gruparea din Ștefan cel Mare. 

Cătălin Munteanu va ocupa funcția de director sportiv al echipei secunde, în timp ce Andrei Mărgăritescu va reveni și el în echipa "câinilor", în calitate de scouter.

"Sunt foarte fericit că fac parte din acest proiect al Academiei Dinamo, vreau să pun umărul alături de foștii colegi la creșterea copiilor de talent din România și sper să reușim să le insuflăm și să-i învățăm să aibă ambiția pe care noi am avut-o și într-o zi să ajungă și poate chiar să depășească performanțele pe care noi le-am avut la Dinamo.

Mie îmi place foarte mult sa lucrez cu tineri, îmi place să-i formez și nu e prima oară când lucrez cu tineri. Abia aștept să ne apucăm de treabă", a declarat Bratu pentru GSP.RO.

Fostul atacant dinamovist a mai antrenat și echipa a doua a lui Dinamo și va fi cel mai probabil prezentat oficial la echipă în decursul săptămânii viitoare. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
valii_sv
valii_sv  •  09 Iulie 2016, 15:05
Postat de bakunin pe 08 Iulie 2016, 18:53

*** :))) Cati romani aveti in echipa? cati jucatori aveti la nationala, *** *** ce esti? :)

Cati jucatori crescuti de Steaua joaca in echipa actuala ? Ai idee ? Voi ar trebui sa ii pupati picioarele lui Becali ca fara banii lui ,Steaua ar fii in situatia Rapidului sau poate mai rau tinand cont si de faptul ca Steaua nu mai are nici identitate ! Daca Steaua nu se califica macar in grupele Europa League abia atunci sa vezi probleme la aceasta echipa ! Dinamo in ciuda dificultatilor financiare prin care a trecut are o academie de fotbal plus o echipa in liga a 3-a ! Steaua ce are ?

fangigi
fangigi  •  08 Iulie 2016, 21:34

Fcsb aka rușinea europei!

bakunin
bakunin  •  08 Iulie 2016, 18:54
Postat de Darius Adriana pe 08 Iulie 2016, 18:26

Poate va DESFIINTATI clonatilor.echipa de ***.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează