FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Replica lui Rivaldinho » Brazilianul se îmbărbătează singur după ce a ajuns rezervă la Dinamo

Rivaldinho mai are contract cu
Rivaldinho mai are contract cu "câinii" până în vara lui 2020 Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 09:00

Vasile Miriuţă i-a transmis lui Rivaldinho că-l are în plan, probabil, titular cu Aerostar Bacău.

Rivaldinho este nefericit în fotbal. Gazeta Sporturilor scria săptămâna trecută de faptul că atacantul este afectat de faptul că a ajuns rezervă la Dinamo, chiar dacă este golgeterul echipei, cu 4 goluri în toate competiţiile, iar tatăl său, Rivaldo, îi caută echipă în Occident dacă va persista această situaţie.

Brazilianul a evitat să facă scandal, cu toate că a intrat doar 12 minute cu Juventus Bucureşti, înlocuindu-l pe Nemec, dar a oferit un feedback pe reţelele de socializare. La o fotografie în care apare celebrând un gol, sud-americanul a scris: "Concentrare - Pe un obiectiv de atins / Forţă - Ca niciodată să nu te opreşti să lupţi / Credinţă - Pentru a te ţine pe picioare".

Fotbalistul a avut, zilele trecute, o discuţie şi cu Miriuţă. Antrenorul i-a transmis că trebuie să-şi aştepte oportunităţile de a evolua, spunându-i că sigur se va apela la el încă din start la următoarele două partide din Moldova. Vasile a declarat public că este impresionat de Nemec, cu sau fără prelungire semnată cu Dinamo, astfel că e greu ca slovacul să fie înlocuit din primul "11" cu Botoşani.

Cum Miriuţă vrea să abordeze duelul de play-off tot cu un singur vârf, Rivaldinho se luptă cu Bokila pentru cine să fie prima rezervă. Brazilianul ar putea să aibă şansa de afirmare cu Aerostar Bacău, joia viitoare, la Piatra-Neamţ, în Cupa României.

3 goluri în campionat, plus unul în Europa League, are Rivaldinho în actualul sezon. Nemec are două reuşite în toate competiţiile, Bokila are doar un assist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  21 Octombrie 2017, 09:05

PENEDO - CORBU(nica) , NEDELCEARU , KATSIKAS(r.grigore) , OLIVA(r.negotei , m.codreanu) - ST.FILIP(p.anton) - COSTACHE, HANCA , SALOMAO - RIVALDINHO(moldoveanu) - NEMEC !!!

demolarii
demolarii  •  20 Octombrie 2017, 13:35

Rivaldhino nu ar fi jucat la Dinamo, după cum nu ar fi jucat la Getafe de exemplu, fără sprijinul lui Mutu și Contra. E de așteptat, dacă își ia naționalitatea română, să fie selecționat, indiferent de echipa la care va juca sau liga în care se va antrena. Probabil și discuția cu Miriuta a fost pe Facebook...oricum se așteaptă oferta lui G Becali care vrea să-l ia la echipa Fcsb Mogoșoaia, în schimbul selecționării jucătorilor săi. Dacă l-ar luat pe Pârvulescu, de ce sa nu-l ia și pe Rivaldhino?...cât privesc jignirile, ele se datorează sentimentului de inferioritate pe care îl simt autorii....

mosvasile
mosvasile  •  20 Octombrie 2017, 11:56

Tranquillo Rivaldinho ! Acum se duc negocieri pentru transferul lui Nemec ! Chiar daca nu va fi transferat acum,oricum va pleca la vara,la terminarea contractului. Rivaldinho va fi titular ! S-au poate ca va pleca chiar Mirauta care-ce putin pana acum- este clona lui...Ioan Andone !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează