FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - STEAUA SE DISPUTĂ CU SPECTATORI

Reprezentanţii LPF sînt aşteptaţi vineri, la Craiova, de către Jandarmerie

Partida dintre Universitatea şi Steaua se va disputa pînă la urmă cu fani în tribună
Partida dintre Universitatea şi Steaua se va disputa pînă la urmă cu fani în tribună

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 19:17

UPDATE 19:10 Deşi reprezentanţii LPF au anunţat că inspecţia programată vineri la stadionul "Ion Oblemenco" a fost anulată, se pare că membrii Ligii, în frunte cu Sorin Satmari, ar putea ajunge totuşi mîine, la Craiova. Reprezentanţii Jandarmeriei spun că îi aşteaptă pe oamenii de la LPF. Meciul este în pericol să nu se dispute din cauza vremii. La Craiova s-au anunţat ninsori abundente vineri.

UPDATE 13:00 » Oltenii anunţă că tichetele la derby vor fi scoase la vînzare de vineri dimineaţă, începînd cu ora 9:00, la sediul clubului şi vînzători volanţi din oraş. Universitatea Craiova nu a avut timp să tipărească biletele astăzi

UPDATE 12:00 » Oltenii pot juca meciul cu Steaua cu spectatori după ce au primit o derogare din partea LPF. Foarte probabil, biletele vor fi scoase de azi la vînzare!

Jandarmeria Craiova a înştiinţat azi LPF că-şi asumă întreaga responsabilitate pentru a asigura ordinea şi siguranţa spectatorilor la meciul de duminică. Asta, în condiţiile în care arena "Ion Oblemenco" nu întruneşte nici în acest moment condiţiile optime pentru a găzdui un meci de Liga 1 cu public.

Ce s-a întîmplat? Oficiali din cadrul Ligii au explicat în această dimineaţă pentru GSP.ro: "Interesul fotbalului a primat. Ne-am dat seama că dat fiind şi anunţul suporterilor olteni de a boicota meciul, lumea nu se va mai îmbulzi să vină la partidă, iar în două zile nu s-ar fi vîndut prea multe bilete. Cei de la Craiova au primit o derogare, au termen o lună să-şi rezolve toate problemele. Jandarmeria ne-a asigurat că nu vor fi probleme".

Inspecţia celor de la LPF programată pentru mîine a fost anulată. Cel mai probabil, în cîteva ore vor fi scoase la vînzare şi biletele la meciul programat duminică, de la ora 20:30, în direct la DigiSport. Tichetele vor costa 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna I, 15 lei la tribuna a II-a şi 30 lei la tribuna 0.

Craiova a primit avizul LPF ca partida cu Steaua să se dispute cu spectatori, asta după ce cei de la Ligă au primit asigurările Jandarmeriei Craiova că îşi va asuma responsabilitatea spectatorilor pe stadionul Ion Oblemenco.

Oficialii LPF nu vor mai face mîine, cum era programat iniţial, inspecţia la stadion, iar conducerea Craiovei va comunica în scurt timp preţul biletelor.

PROBLEMELE PE CARE TREBUIE SĂ LE REZOLVE ŞTIINŢA:

- turnicheţii de la porţile de acces fie lipsesc, fie au fost devastaţi,
- cablurile de la instalaţia de nocturnă au fost furate şi
- nu funcţionau decît 25 la sută dintre camerele sistemului de supraveghere video de pe stadion

OFICIALII S-AU MIŞCAT REPEDE
Şefii Universităţii s-au mişcat foarte repede după ce LPF a anunţat că această partidă s-ar putea disputa fără fani. Reparaţiile au fost au început acum două zile, iar Ştiinţa a anunţat că s-au achitat datoriile către FC Caracal.

"Am achitat tot! Paunovici, Merlier, Şoavă şi cei de la Caracal şi-au luat banii. Marţi vom dovedi plăţile la LPF", a spus vicepreşedintele Vlad Roşca.

Meciul dintre Craiova şi Steaua se dispută duminică de la ora 20:30 pe DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
mariuscalina
mariuscalina  •  25 Februarie 2011, 00:49

sper sa invingen nu doar sa jucam bine...............

motrtu
motrtu  •  24 Februarie 2011, 23:20

toti la meci craiova suntem noi sa moara piti

fanucraiova
fanucraiova  •  24 Februarie 2011, 21:46

Sper sa facem un joc bun si sa obtinem cele 3 puncte,cu toate ca nici un egal nu ar fii foarte rau avand in vedere situatia de acum. Duminica,toata lumea la meci care iubiti Universitatea Craiova.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează