FOTBAL  »  Superliga  »  GRASSHOPPER - STEAUA 1-0 (3-4 LA PENALTY-URI)

Reşedinţa patronului Stelei e obiectiv turistic în Bucureşti! » "Bine aţi venit la Palatul Becali!" :D

Articol de - Publicat sambata, 28 august 2010 00:00

Reşedinţa patronului Stelei din apropierea Guvernului României face parte din lista celor 300 de obiective turistice din Bucureşti.

Gigi Becali a reuşit să intre şi în proiectul "Bucureştiul într-o zi", lansat de Primărie! Reşedinţa lui de pe Aleea Alexandru din Bucureşti, cunoscută ca "Palatul lui Becali", a fost introdusă pe o hartă cu trasee turistice ale Capitalei, care au drept scop punerea în valoare a patrimoniului cultural şi turistic: 300 de obiective, împărţite pe 3 trasee, Şos. Kiseleff, Calea Victoriei şi Centru Vechi, care măsoară aproximativ 20 de kilometri. Printre acestea se numără Arcul de Triumf, Ateneul Român, Teatrul Naţional sau Palatul Parlamentului.

8 km are traseul din care face parte "Palatul Becali", alături de alte 43 de obiective printre care Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Muzeul Ţăranului Român, Sediul PSD, Sediul PDL

Liber pentru turişti!
"Nu ştiam despre acest proiect, dar vă spun cu mîna pe inimă că este o mîndrie pentru mine ca <Palatul lui Becali> să se afle pe lista obiectivelor turistice din Bucureşti. Mă gîndesc să-l deschid pentru vizitare, gratis pentru toată lumea", a spus Gigi Becali

"Vreau ca lumea să vină şi să convingă că ce avem noi aici e mult mai frumos decît  muzeul Rodin din Paris! Am investit în el şi nu-mi pare rău!"
Gigi Becali

Casa Ion Manu, fostă Auschnitt, ridicată în 1915, este o copie fidelă a Muzeului Rodin din Paris (foto). Impresionantă prin masivitate şi prin elegantele ei decoraţiuni exterioare, clădirea a servit după război ca reşedinţă a lui Petru Groza, apoi a fost sediul Ambasadei Argentinei. Din 2006, aceasta a fost achiziţionată de Gigi Becali cu 7 milioane de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alexu_andrei
alexu_andrei  •  28 August 2010, 11:49

mai bine ai face tu Fecali, o vizita turistica, in cimitiru Ghencea. Vindea Pleaca MORI!

denethor
denethor  •  28 August 2010, 11:05

o sa intru sa ma usurez in palatul lui becali

ciocaneanu
ciocaneanu  •  28 August 2010, 07:04

Rummenigge povestea dupa vizita nu numai ca e totul prea plin, dar aurul de pe unele mobile l-a incovoiat! Mai ceva ca la Hollywood! Ii venea greu sa se abtina sa nu izbugneasca in ris! Ce stie ciobanul ce e sofranul!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează