FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Resemnați că Dinamo e out din lupta pentru titlu, "'câinii" și-au desemnat favorita la campionat: "Nu ar fi o surpriză să câștige, are toate șansele"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 14:50

Sergiu Hanca, mijlocașul celor de la Dinamo, speră că echipa sa își va reveni după startul slab de play-out și că se va impune în următoarele partide.

Deși e conștient că Dinamo nu mai are șanse la titlu, Hanca crede că CFR Cluj, adversara "câinilor" din această seară, are jocul necesar pentru a se impune la finalul sezonului. 

"Mă gândesc la echipa mea, nu la cine va câştiga titlul. Vrem să scoatem cât mai mult din fiecare meci. 

Sperăm ca începând de azi să luăm trei puncte în fiecare meci. Noi ne simţim motivaţi să facem o treabă bună până la finalul sezonului, după care vor fi şi discuţiile despre rămânerea lui Contra.

Nu ar fi o surpriză ca CFR să ia campionatul, pentru că e o echipă omogenă, cu jucători care joacă de mult timp împreună. Au toate şansele să se bată la titlu", a declarat Sergiu Hanca, la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR de azi. 

  • Dinamo - CFR Cluj se joacă în această seară, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
vasy86le
vasy86le  •  05 Aprilie 2017, 19:19
Postat de iosif_vs pe 05 Aprilie 2017, 16:22

Pai stim cat de important e rinamoul, stim isi va da viata intr-un singur meci si in rest se va da la o parte, incepand chiar de la acest mecincu chefereul

Daca asta ai inteles tu, atunci fie cum zici tu, dar Dinamo are propriul interes, o clasare cat mai sus in clasament.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Aprilie 2017, 17:56

Batem CFR si Astra si revenim in lupta. Forza DInamo !

gizeh
gizeh  •  05 Aprilie 2017, 16:35

mimamo nu e mimamo

Vezi toate comentariile (8)
Comentează