FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRITA

Respect

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2007 00:00

Jucatorii de la Atletico sustin ca nu vor subestima " echipa lui Dracula"

Cotidianul "AS" avertizeaza asupra faptului ca Gloria si-a reluat pregatirile mult inaintea madrilenilor, in urma cu o luna, ceea ce poate constitui un handicap pentru Atletico. In plus, cele patru partide oficiale disputate pina acum de bistriteni, ii califica drept echipa mai sudata inaintea duelului din finala. "Formatia lui Dracula s-a intarit prin noua achizitii, dintre care se remarca atacantul Tilinca, jucator care a deschis scorul impotriva celor de la Maccabi Haifa", mai relateaza AS, subliniind ca ardelenii se afla la a unsprezecea participare intr-o competitie europeana.

Nici jucatorii lui Atletico nu-i privesc de sus pe bistriteni, asigurind ca-si vor trata cu respect adversarul. "E o intilnire importanta pentru noi, chiar daca pare ca e un adversar fara importanta. Sa nu uitam ca tocmai au eliminat un adversar superior si cred ca trebuie sa-i respectam, pentru ca e in joc un obiectiv foarte important", a declarat pentru "El Mundo", mijlocasul Raul Garcia, sosit in aceasta vara de la Osasuna.


Tilinca a fost remarcat de ziaristii iberici
/ Foto: Raed Krishan


Politeturi
Goalkeeperul Bistritei, Calin Albut, le-a intors favoarea adversarilor de la Atletico, laudind la rindul sau formatia madrilena, pe care o considera o echipa greu de depasit. "Singura noastra sansa, daca avem vreuna in fata unei echipe ca Atletico, poate fi faptul ca ei au avut multi jucatori la Copa America si ca doar de o saptamina au reluat pregatirile. E greu insa sa-i surprinzi cu ceva, pentru ca sint o echipa cu super jucatori. Dar in fotbal s-au mai vazut minuni", a declarat Albut. (Mihai Mateas)

Toma suspendat
La meciul cu Atletico, de simbata, Nelutu Sabau nu va putea conta in primul unsprezece pe fundasul Dorin Toma, suspendat pentru cumul de cartonase galbene. "In afara de Toma, cu doua «galbene», alte probleme de lot nu avem. Sa speram ca pina simbata nu vor mai aparea altele", a declarat Jean Padureanu, presedintele bistritenilor. In locul lui Toma ar putea juca Frasinescu sau soltuz. (Mihai Mateas)

Vampir de import
Tehnicianul Nelutu Sabau le pregateste si citeva surprize spaniolilor de la Atletico Madrid. Aflat in probe, in ultimele trei saptamini, la Bistrita, mijlocasul sirb Ragipovic Kenan, ultima oara la o formatie din Singapore, l-a convins pe Sabau sa-l pastreze in lotul Gloriei. "Sper sa primim cartea verde a lui Kenan cit mai repede, pentru a-l putea folosi si in dubla cu Atletico", a declarat "Motul". (Radu Bichis)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează