FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 18:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Restanţele în rate » Jucătorii CFR-ului şi-au încasat ieri doar salariul pe o lună din cele 3 întîrziate

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 martie 2013 21:51

Prestaţiile dezamăgitoare ale "feroviarilor" din retur i-au determinat pe şefii campioanei să amîne cît mai mult plata recompenselor financiare


Restanţele financiare sînt la ordinea zilei şi la campioana României. Deşi a strîns aproximativ 20 de milioane de euro de la UEFA, pentru participarea în grupele actualei ediţii a Ligii Campionilor, Arpad Paszkany nu se grăbeşte să plătească la zi salariile jucătorilor. Pentru a nu intra totuşi în colimatorul comisiilor, conducerea a virat ieri recompensele pe o lună în conturile jucătorilor.

Paszkany este nemulţumit de atitudinea elevilor lui Paulo Sergio din partidele scurse de la reluarea sezonului competiţional. "Feroviarii" nu au obţinut nici un succes în cele 6 partide disputate, "dubla" cu Inter din "16-imile" Europa League şi cele 4 jocuri din campionat. Mai mult, "vişiniii" au marcat un singur gol şi au încasat 7, fiind departe de forma sportivă din toamnă, cînd reuşeau să obţină 10 puncte în grupele Ligii Campionilor.

Datoare şi la foştii jucători
Foşti componenţi ai trupei "feroviare", Mathias Aguirregarray şi Luis Alberto şi-au depus memorii la Liga Profesionistă de Fotbal prin care îşi cer drepturile financiare. Brazilianul, care a marcat pentru CFR pe Old Trafford, susţine că mai are de încasat de la fosta sa echipă 40.000 de euro, în timp ce Aguirregaray pretinde plata salariilor restante pînă în luna ianuarie.

1,8 milioane de euro a încasat clubul feroviar din drepturile TV la începutul anului


Datori şi lui Mandorlini
Feroviarii sînt datori şi fostului antrenor al "vişiniilor", Andrea Mandorlini, care a cîştigat un litigiu la TAS. Italianul a declarat că Paszkany trebuie să-i plătească 500.000 de euro, despăgubiri pentru modul în care a fost demis în 2010 cu cîteva zile înainte de meciul cu Basel, din grupele Champions League. "Mi s-a făcut dreptate, deşi a trecut ceva timp. Demiterea mea a fost nedreaptă, o lovitură ieftină şi o dovadă de laşitate", a declarat Mandorlini în presa italiană.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
cfrclujole
cfrclujole  •  31 Martie 2013, 13:35
Postat de comandhor pe 30 Martie 2013, 09:57

Mai greu para PDL la guvernare.Parerea mea e ca in trei ani ,nu mai auzim de CeFuRa in prima liga.Sau mai stii,poate se muta cu echipa in Bozgoria. :-)))

Parerea ta? Doar atat ai putut scoate din preputul gandirii tale?..:)))

mixy
mixy  •  30 Martie 2013, 13:27
Postat de comandhor pe 30 Martie 2013, 09:57

Mai greu para PDL la guvernare.Parerea mea e ca in trei ani ,nu mai auzim de CeFuRa in prima liga.Sau mai stii,poate se muta cu echipa in Bozgoria. :-)))

Cand ti-ai facut ultimul control psihiatric ? Vezi doar cai pe pereti ... PDL, USL , FuTuTe ....

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Martie 2013, 12:44
Postat de qwerty007 pe 30 Martie 2013, 03:27

Piturca atata poate,adica mai nimic, dar tu tre' sa-ti faci un control medical la cap,poate faci alte 'recomandari' dupa tratament!

Lasa ca am auzit ca vine unul si "mai bun" decat barbugiul negru ..cica din vara vine puradelul de la harapi....sa vezi atunci circ, aruncat pe jos, rupt cravata de la gat, aruncat cu alti puradei, plans pe la tv de arbitraje, scuipat (doar sunteti "infratiti" cu unii de sub pod, nu?), aratat degetul mijlociu (e celebru pt asta) plus "rezultate" pe masura "valorii" puradelului. In rest, asa cum au zis si altii...e nasol sa nu mai fi la guvernare, se termina "cascavalul". Stai sa vezi sa plece si marinelul...si sa vezi atunci plansete de....insolventa si mai ales zgomot de catuse.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează