FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Restart! » Fanii lui ”U” l-au aplaudat pe Claudiu Niculescu la primul antrenament al verii

Lotul U Cluj s-a reunit ieri într-o formulă mult schimbată faţă cea de anul trecut
Lotul U Cluj s-a reunit ieri într-o formulă mult schimbată faţă cea de anul trecut

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 11 iunie 2012 22:28

Antrenorul a avut la dispoziţie 24 de jucători, mulţi dintre ei promovaţi de la juniori. Cojocnean, Matache, Boşneag, Păcurar, Abrudan şi Szilagyi au rămas din echipa sezonului trecut.

"U" se recompune după seismul declanşat de plecarea lui Walter. Claudiu Niculescu a condus ieri primul antrenament cu un lot cu mulţi puşti promovaţi de la juniori. Doar Cojocnean, Păcurar, Abrudan, Szilagyi, Boşneag şi Matache mai aduc aminte de echipa din stagiunea trecută. Nu e sigur nici dacă primii trei vor continua la "U". Şi Eduard Nicola, Paul Ţene, Georgian Tobă şi Vasile Pop, jucători reveniţi după împrumuturi, s-au prezentat la pregătire.

De altfel, soarta echipei stă sub semnul incertitudinii. Într-o scurtă apariţie în faţa presei, Niculescu a lăsat să se înţeleagă că situaţia e una dramatică. "Am rămas pentru că aceşti suporteri mi-au dat multe în cei doi ani în care am activat aici. I-aş fi dezamăgit foarte tare dacă aş fi plecat. Ei au fost întotdeauna aproape de echipă, iar acum trebuie să ne susţină încă şi mai mult. O luăm de la zero. E jenant rău pentru un club ca «U» să-şi propună ca obiectiv salvarea de la retrogradare, dar asta e realitatea", a spus Claudiu Niculescu.

Război cu Felix Grigore
Cei 200 de fani prezenţi la antrenament au scandat numele lui Niculescu şi l-au aplaudat pe Sebastian Cojocnean, jucătorul care a refuzat să plece la Petrolul. Nu de acelaşi tratament s-a bucurat preşedintele Consiliului de Administraţie, Felix Grigore.

"Ai rămas să stingi lumina, ca la Urziceni? Pleacă şi tu, îţi luăm noi bani de bilet! Ne-aţi minţit din februarie şi aţi spus tot timpul că nu plecaţi la Petrolul", i-au strigat fanii. Grigore a purtat un dialog cu aceştia, dar acuzaţiile s-au înmulţit. Cea mai importantă viza corectitudinea partidei dintr "U" Cluj şi CFR, scor 2-3. "De fiecare dată cînd CFR a trebuit să ne bată, a făcut-o fără probleme", au susţinut voci din galeria "studenţilor".

Fratele lui Grozav în probe la "U"
Gicu Grozav a semnat cu Petrolul Ploieşti, dar l-a adus la "U" pe fratele său, Ionuţ Grozav (22 de ani). Acesta joacă pe postul de mijlocaş central şi va fi testat de Claudiu Niculescu săptămîna asta. De altfel, antrenorul a declarat că va aduce mai mulţi jucători în probe. Şi senegalezul Mendy ar putea continua cu Universitatea, el fiind aşteptat în aceste zile la antrenamente. Tony va rămîne şi el dacă nu va primi o ofertă mai bună din punct de vedere financiar.

"Va urma o perioadă extrem de dificilă. Vom încerca să alcătuim o echipă din jucători cu experienţă şi tineri de la echipa a doua" (Claudiu Niculescu, antrenor "U" Cluj)

Lotul prezent la reunire
Portari: Matache, Boşneag, Ţicrea
Fundaşi: Takacs, Abrudan, Szilagyi, Cucui, Nicola
Mijlocaşi: Pătraşcu (Astra), Kovacs, V. Gheorghe (Dacia Mioveni), Tobă, V. Pop, Păcurar, Cojocnean, I. Grozav, Poiană, R. Moldovan
Atacanţi: D. Gafiţa (Astra), Horvath, Drăghici, Voican, Ţene, Mureşan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
fotbal_perfect
fotbal_perfect  •  13 Iunie 2012, 17:26
Postat de monkyylover pe 12 Iunie 2012, 11:50

Cei care nu stiu limba romana sunt rugati sa comenteze stirile visinii! Haide U!

Lasa...voi pinguinii cu K1(in cel mai bun caz)noi CFR`istii-FRANARII cu CUPELE si VICTORIILE!!!!pentru asta crepati voi de ciuda...poate de nu ati fi voi,bucuria nu ar fi fost asa mare :))))HAI CFR!!!(l`am lasat si mai sus,ti`l las si tie sa crepi si tu:)))) )

fotbal_perfect
fotbal_perfect  •  13 Iunie 2012, 17:23
Postat de misucfr pe 12 Iunie 2012, 10:24

"Cacu", atat stiti, sa rupeti gatul ! Vai mama voastra !

lasa...voi pinguinii cu K1(in cel mai bun caz)noi CFR`istii-FRANARII cu CUPELE si VICTORIILE!!!!pentru asta crepati voi de ciuda...poate de nu ati fi voi,bucuria nu ar fi fost asa mare :))))HAI CFR!!!

fotbal_perfect
fotbal_perfect  •  13 Iunie 2012, 17:17
Postat de alpin pe 12 Iunie 2012, 06:28

Ce bine ar fi daca CFR ar juca numai cu hU Cluj!!! Ar fi campioni inca o suta de ani!!! Din pacate, trebuie sa mai joace si cu Brasovul, Severinul, Viitorul, Iasiul,,,

baga sub papuc toata tara :))))muriti de invidie:)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează