FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Restart! » Sabău vrea să facă curăţenie în lotul Rapidului în plin campionat

Sabău are 5 zile la dispoziție pentru a-i pune pe rapidiști pe picioare
Sabău are 5 zile la dispoziție pentru a-i pune pe rapidiști pe picioare

Articol de - Publicat luni, 13 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 12 august 2012 19:38

De azi, Rapidul se va pregăti în Poiana Braşov, iar la finalul săptămînii, Sabău se gîndeşte să facă curăţenie în lot.

S-a terminat cu scuzele în Giuleşti! Începînd de azi, alb-vişiniii vor intra într-un cantonament la munte pînă sîmbătă, iar Sabău intenţionează să pună la punct pregătirea fizică a elevilor săi, lucru ce nu s-a reuşit în pauza de vară.

Copos aşteaptă ca de la meciul cu Petrolul, programat sîmbătă, la ora 21:30, să vadă o formaţie capabilă să alerge 90 de minute, iar Sabău nu le va mai ierta jucătorilor erorile din teren pe motiv că sînt obosiţi, mai ales că înainte de acest stagiu de pregătire au avut trei zile libere.

"Aţi văzut prima repriză cu Heerenveen? Cînd vom fi pregătiţi bine, aşa vom juca 90 de minute! Va fi altceva atunci!", s-a lăudat finanţatorul apropiaţilor săi. Împotriva olandezilor, giuleştenii au făcut cele mai bune 45 de minute ale lor din acest sezon, iar după pauză, o dată cu trecerea timpului, au căzut fizic. Sabău speră să rezolve problemele în Poiana Braşov şi e decis să taie în carne vie, dacă fotbaliştii săi vor mai gafa la fel.

Astfel, tehnicianul, care are la dispoziţie 29 de jucători, se gîndeşte să mai renunţe la unii dintre ei la finalul acestei săptămîni. Aşa a procedat şi în trecut, la Tîrgu-Mureş, cînd a făcut curăţenie în lot după începerea campionatului.

Printre cei vizaţi se numără Iulian Apostol, Milos Pavlovici, Ovidiu Burcă şi Romeo Surdu, dar şi tinerii Virgil Drăghia, Alexandru Coman şi Andrei Ciolacu. În schimb, Renan Silva ar putea primi drept de joc săptămîna aceasta.

"Sabău are tot suportul nostru. Nu sîntem mulţumiţi de ce s-a întîmplat pînă acum, dar suporterii trebuie să ne respecte şi să aibă încredere în noi că vom arăta altfel după această pauză" (Constantin Zotta, preşedinte executiv Rapid)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
pancone84
pancone84  •  13 August 2012, 23:22

Promit ca nu te mai contest niciodata daca scapi de cele 4 nulitati mai sus amintite, si daca il mai pui pe lista pe Grigorie si Oros esti cel mai bun antrenor.

zoomrapid
zoomrapid  •  13 August 2012, 14:03

Ce vina au ma copii astia? Virgil Drăghia, Alexandru Coman şi Andrei Ciolacu. ce sanse li sa dat ca sa arate ceea ce pot? in afara de Ciolacu, ceilalti 2 sunt rezerve. nu i-am vazut alergand. sa ii dea afara pe Apostol si Srdu care mananca banii de pomana si sa mai aduca 2 jucatori care isi doresc cu adevarat sa alerge si sa faca performanta, nu urdorile astea care stau si incaseaza bani de pe urma lui Lucescu Jr.

jalemare
jalemare  •  13 August 2012, 11:28

sa vedem cum va arata echipa in meciul cu ketrolu'. daca jucam la fel ca in meciul retur cu heerenveen nu ar trebui sa avem mari probleme.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează