FOTBAL  »  Superliga  »  JUNIORI

Rețeta succesului lui Hagi nu e un secret: "Avem buget de 10 ori mai mare decât al oricărui alt club din România"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2017 15:26

Gheorghe Hagi a vorbit despre calificarea obținută de Viitorul U19 în optimile de finală ale UEFA Youth League, unde va întâlni FC Porto.

Hagi este încrezător în șansele echipei sale cu portughezii și a declarat că succesul Viitorului este rezultatul investițiilor masive de la club.

"Nimeni în România nu a investit în tineri cum a investit Viitorul în ultimii 7 ani. Am muncit, am creat infrastructură și condiții, avem un sistem de joc unitar de la copii la seniori. Bugetul de la Academie este de 10 ori mai mare decât al oricărui club din România la copii și juniori.

Cred că partida de la Porto este deschisă oricărui rezultat. Nu contează că jucăm în deplasare, putem să batem și la ei. Marcăm câte 4-5 goluri pe meci, iar victoria cu Copenhaga a adus o încredere enormă.

4-5 jucători din echipa asta vor fi sigur în echipa națională de seniori în viitor.

După victoriile astea trebuie să le măresc salariile", a spus Hagi la o conferință de presă.

 Viitorul U19 va juca în "optimile" Youth League contra lui FC Porto, în deplasare, pe 21 sau 22 februarie. Partida cu FC Porto se joacă într-o singură manșă, iar dacă îi va elimina pe portughezi, Viitorul va întâlni, tot în deplasare învingătoarea dintre Barcelona și Borussia Dortmund, pe 7 sau 8 martie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Februarie 2017, 10:27

Nu il face nimeni pe aici pe Hagi blatist? Agramat? Hot? Hai, cu curaj, nu se poate rata momentul.....Hai dinamovistilor ca puteti. Nu uitati sa ne-o bagati si pe aia cu Negoita care e intelectual cinstit.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Februarie 2017, 00:08

respect Gicuta ! Ramai singurul Rege din Fotbalul romanesc,restul e cancan !

energydrik
energydrik  •  11 Februarie 2017, 23:33

Trebuie sa recunosc ca nu am avut incredere in proiectul lui Hagi, mai ales dupa cum a inceput el cariera de antrenor si prin modul deschis prin care vorbeste la TV. Mai degraba parea un frustrat, dupa ce a fost dat afara de la Steaua cu scandal, la Galata a avut un semn de intrebare innclusiv de la suporterii lui cei mai fanatici. Eu am zis ca incepe un program pentru a nu sta degeaba dar a reusit sa rupa gura targului, pana la urma s-a dovedit ca Gica Hagi a avut dreptate... Steaua de rahat si Galata, vai de mama lor au ajuns cu conducatorii care sunt pe acolo, la Steaua se stie bine cine e ***. Doar te uiti la alea 7 echipe si parca nu iti vine sa crezi ca e si Viitorul acolo, am vazut meciul lor Copenhaga si au jucat incredibil de bine, pun pariu ca ar bate echipe de seniori din Liga 1 fara probleme si au un moral de fier. De acolo o sa tragem si noi fotbalisti la nationala, o sa vedeti, sunt pustani romani care mananca fotbal pe paine acolo! Si eu am ras de Hagi la inceput si de fisu (un alt proiect cu care zic ca o sa ne dea peste nas) si acum realizez ca e singurul care poate sa faca ceva bun pentru fotbalul din Romania. Respect Hagi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează