FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO+FOTO Campioana României a dat startul reunirilor de vară » Nume noi în Gruia, la primul antrenament condus de Șumudică

Marius Șumudică, în dialog cu Ciprian Deac // foto: Facebook @ CFR Cluj +5   FOTO
Marius Șumudică, în dialog cu Ciprian Deac // foto: Facebook @ CFR Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 17:44 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 20:09

Miercuri, 9 iunie, a avut loc reunirea lotului campioanei CFR Cluj, sub comanda noului antrenor Marius Șumudică (50 de ani).

Reunirea lotului campioanei ultimelor 4 sezoane a avut loc astăzi. Evenimentul a fost urmat de o ședință de antrenament, prima dirijată de Marius Șumudică, noul antrenor al echipei.

Pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu s-au prezentat atât o bună parte dintre jucătorii vechi din lot, dar și nume noi, precum Rachid Bouhenna și Jonathan Rodriguez sau fotbaliști reveniți după împrumuturi, cum este cazul mijlocașului Claudiu Petrila și al portarului Otto Hindrich.

CFR Cluj. Absențe la reunirea lotului

Din infromațiile GSP.ro, la reunirea lotului nu au participat Mario Camora, Adrian Păun, Valentin Costache și Cristian Manea, care au fost prezenți la ultimele acțiuni ale echipelor naționale. Aceștia au primit 4 zile în plus de vacanță.

De la reunire au lipsit și Anas Tahiri, Denis Rusu și Cristiano Figueiredo, 3 dintre jucătorii transferați recent de campioană. Aceștia vor merge direct în Austria, unde campioana va desfășura un cantonament.

O noutate a fost revenirea lui Mike Cestor, care a suferit o ruptură a tendonului ahilian în octombrie 2020, la un meci FC Voluntari - CFR Cluj 0-1.

foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - NAPOCA
foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - NAPOCA
foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - NAPOCA
foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - NAPOCA
foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - NAPOCA
+1 FOTO

Lotul integral al CFR-ului pentru cantonamentul din Austria

  • Portari: Cristian Bălgrădean, Grzegorz Sandomierski, Otto Hindrich, Rareș Murariu, Cristiano Figueiredo 
  • Fundași: Denis Ciobotariu, Mateo Susic, Rachid Bouhenna, Mike Cestor, Cristian Manea, Mario Camora, Mihai Butean, Iasmin Latovlevici 
  • Mijlocași: Anas Tahiri, Ovidiu Hoban, Adrian Păun, Cătălin Itu, Nicolae Carnat, Ciprian Deac, Runar Sigurjonsson, Claudiu Petrila, Alexandru Chipciu, Jonathan Rodriguez, Răzvan Andronic, Alin Fica, Mihai Gâdea 
  • Atacanți: Valentin Costache, Gabriel Debeljuh, Denis Rusu, Billel Omrani, Mario Rondon

Marius Șumudică: „Sunt vulcanic, celelalte echipe să se teamă de mine!”

Cu o zi în urmă, Marius Șumudică a oferit primul interviu oficial din postura de antrenor al lui CFR Cluj. În continuare, cele mai importante declarații ale tehnicianului: 

  • „Pentru mine, cel mai important obiectiv este să aduc lumea la stadion. Merg până în pânzele albe pentru jucătorii mei, pentru clubul meu. Din momentul în care am venit și am văzut magazia alb-vișinie, pentru mine înseamnă enorm. Anvergura acestui club te obligă”
  • „Obiectivul e același, să fim cei mai buni!”
  • „Am preferat să vin aici, să mă bat pentru trofee, decât să prefer situația financiară, care era mult mai bună pe alte meleaguri”
  • „Jucătorii trebuie să înțeleagă că au lângă ei un frate și vor avea un sprijin din toate punctele de vedere. Deși, după culoarea părului, aș fi un tată”
  • „Cred că CFR îți dă șansa să contezi și pe plan internațional”
  • „Pentru mine, participarea în Conference League ar fi un eșec. Îmi doresc să ajungem cât mai sus în primele două competiții, Champions League și Europa League”
  • „Sunt un tip vulcanic, iar celelalte echipe trebuie să se teamă de ceea ce înseamnă reacțiile lui Șumudică, dacă voi fi atacat sau dezavantajat. Indiferent ce adversari voi întâlni, voi da totul pentru această echipă”
  • „Am rămas impresionat de căldura oamenilor de aici, am simțit că am trecut granița în altă țară, e altă lume la Cluj”. 

Mai multe știri din Liga 1:

Sepsi, luată prin surprindere de propriul fotbalist: „Am vorbit personal cu el, din păcate, a decis să refuze oferta”

Acționarii Craiovei pregătesc o mutare îndrăzneață! E următorul pas de pe lista anunțată în 2013

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
arestat123
arestat123  •  09 Iunie 2021, 20:56

dresko123 , asa face sandu tudor antrenamentele cu tanase si tavita popescu in baza berceni?

fotbal7
fotbal7  •  09 Iunie 2021, 19:31
Postat de napocarepublic pe 09 Iunie 2021, 19:15

eram pe locul doi ca numar de spectatori din Romania inainte de pandemie ,avand in vedere ca cele ale fecesebelei erau falsificate

Moldovenii,în marea lor majoritate,ca şi ardelenii,tot în marea lor majoritate,nu au galerii numeroase care să facă spectacol.

fotbal7
fotbal7  •  09 Iunie 2021, 19:26
Postat de napocarepublic pe 09 Iunie 2021, 19:15

eram pe locul doi ca numar de spectatori din Romania inainte de pandemie ,avand in vedere ca cele ale fecesebelei erau falsificate

Da,dar nu e atmosferă.Spectatori,dar galerie puţină.CFR merită o galerie mare.Sper că dacă vor câştiga mai multe campionate să aibă şi o galerie mai numeroasă.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează