FOTBAL  »  Superliga  »  RECUPERARE

Reuniune de familie la spital: pacientul Cristi Borcea este în regulă, primeşte vizite

Cristi Borcea se simte bine după operaţia la care a fost supus
Cristi Borcea se simte bine după operaţia la care a fost supus

Articol de - Publicat marti, 13 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 martie 2012 11:41

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea, 42 de ani, este în plin proces de recuperare după operaţia pe cord deschis, cum au precizat doctorii, efectuată în decursul zilei de luni.


Intervenţia chirurgicală a fost încheiată cu succes la capătul a mai bine de 5 ore şi a fost condusă de doctorul Şerban Brădişteanu, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, stabiliment aflat chiar în vecinătatea stadionului "cîinilor".

Întîlnire între femeile din viaţa acţionarului
Borcea este OK, este într-un salon Terapie Intensivă, "aşa cum este şi firesc după astfel de intervenţii", totuşi, va trebui să mai stea încă 4-5 zile în spital, chiar dacă se va simţi bine. Meniul este auster, "ca de spital", cum au spus prietenii săi, iar pe viitor va trebui să evite mîncărurile cu mult colesterol. Ceea ce îi cam dă planurile peste cap dinamovistului, recunoscut ca un mare gurmand. În plus, începînd cu acest zile, va trebui să consume multe lichide, apă, apoi sucuri naturale.

Poate să primească vizite. La spital au stat încă de cînd a fost adus soţia sa, Alina, însărcinată în luna a 6-a, dar şi părinţii omului de afaceri. La un moment dat, a sosit la "Floreasca" şi Mihaela, fosta soţie a lui Cristi Borcea. Mihaela şi Alina s-au salutat în treacăt, după care fosta nevastă a dinamovistului s-a întreţinut cu foştii socri.

Inima a fost oprită o perioadă!
Conform afirmaţiilor medicilor, inima acţionarului roş-albilor a fost oprită cîteva ceasuri din activitatea ei firească. În cursul operaţiei pe cord deschis, Borcea a fost supus unui by-pass pe o arteră coronară ce era blocată. "Adică inima i-a fost oprită o perioadă, sîngele fiindu-i pompat cu ajutorul unui aparat special", au mai explicat doctorii.
Este posibil ca în cursul zilei de astăzi sau mîine să ajungă la spital şi naşii de cununie ai familiei Borcea, Gigi şi Luminiţa Becali.

"Am eliberat artera stenozată de muşchi, iar sub zona de stenoză i-am montat un bypass, undeva pe artera descendentă. Sper să se recupereze rapid, pentru că e tânăr şi sportiv" - Şerban Brădişteanu, doctor Spitalul de Urgenţă

"După operaţie, parcă ne-am luat o piatră de pe inimă. Toată lumea ne-a spus că e bine, toţi am răsuflat uşuraţi. Aşa a fost şi Alina. E o operaţie grea, să stai să aştepţi 5 ore... Mai ales că e şi gravidă. Astăzi nu am putut să merg acolo, dar mîine prietenii pot să fie alături de Cristi. Cel puţin 4-5 zile sînt critice, apoi va mai sta în spital. Doctorul hotărăşte cât. Nu s-a operat de apendicită, i-a fost deschis toracele, a fost o operaţie pe cord" - Cristi Sîrbu, avocat, prieten Cristi Borcea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
duta_dd
duta_dd  •  14 Martie 2012, 22:06

numai stiri despre Dinamo: viata si mizeriile lui CAP-DE-PORC ....

stancuvlad
stancuvlad  •  13 Martie 2012, 17:53
Postat de danijohn pe 13 Martie 2012, 12:48

Stai linistit legiunea tatii ca se duce si Copos acolo si e groasa pt voi !

Eu zic ca atunci cand vine vorba de scapat de gloata asta de mafioti nu mai are rost sa tinem cont de culorile echipei...pentru binele fotbalului trebuie scapat de toti Cat despre vizitatorii lui Borcea, daca nu e vorba despre DNA, nu ma intereseaza

danijohn
danijohn  •  13 Martie 2012, 12:48

Stai linistit legiunea tatii ca se duce si Copos acolo si e groasa pt voi !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează