FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - FC VASLUI 0-2

Revansa la un scuipat

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2007 00:00

Umilit in urma cu trei ani de suporterii lui Dinamo, Dorinel Munteanu si-a condus impecabil ehipa spre o victorie de senzatie in "Groapa". Putini "ciini" in tribune, dupa "razboiul" cu jandarmii de la Buzau. Atmosfera linistita, destinsa. Vaslui? O simpla formalitate. Niculescu primeste gheata rezervata golgeterului sezonului trecut, atunci cind lui Dinamo i-a iesit tot.

Prea mult balet
Transfuzia de optimism din tribune ajunge pe teren. Dinamovistii nici nu-si gasec pozitiile si Ljubinkovici (2), excelent sevit de Dorinel, e linga gol. Lobont are insa reflexele cu el. La fel si plonjonul, la lovitua lui Panait (4), oprind tavalugul amenintator al moldovenilor. Abia dupa un sfert de ora, elevii lui Rednic gasesc drumul spre poarta lui Haisan. Cristea baleteaza pe stinga, Zicu in centru, Fernandes vrea sa arate si el ca are singe fierbinte si glezna fina, iar Niculescu le tine isonul. Indragostiti de minge, rateaza din toate pozitiile, cap de afis fiind Zicu  (40), cind, prea pretentios, a dat golul simplu pentru un "paianjen". Rateaza. La fel si Bratu. si Vasluiul scapa teafar.

Grenada sub buturuga mica

Rednic lasa la vestiare un artist, Fernandes, preferind determinarea lui Chiacu. Dar tot Vasluiul incepe mai bine si detoneaza bomba: corner Dorinel, deviaza Ljubinkovici si Balace (48) intra cu mingea in eseu, in poarta lui Lobont. Ce dulce e revansa pentru un fost! "Plaiesii" nu se retrag. Au mereu 4-5 oameni in jumatatea lui Dinamo. Temwanjera il ridiculizeaza pe stefan Radu, centreza. Incredibil, Gheoghiu (51) e singur, Blay viseaza si e 0-2!

Dinamo fierbe, Bratu si Niculescu vad "galben". Dorinel e injurat la greu de tribune. Acum trei ani, fanii dinamovistii il scuipasera. Rednic risca. Renunta la Ropotan si Zicu pentru Catalin Munteanu si Zicu. Chiacu il "torpileaza" pe Haisan, dar portarul moldav respinge tot. E asediu, insa nici o fisura in reduta moldava condusa de Dorinel. N-o gaseste nici Nastase, singur la 3 metri (86). si, vai!, ce aproape e Lazio!  

Playtech: Veste HALUCINANTĂ despre Anamaria Prodan! Sigur îi pare rău lui Reghe, s-a întâmplat ACUM


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează