FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RIO AVE

Revanşa lui "Pufulete" » Atacantul Stelei are coşmaruri atunci cînd îşi aduce aminte de Rio Ave

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 12:32

Raul Rusescu abia aşteaptă meciul cu Rio Ave, echipă în faţa căreia are de luat o revanşă din perioada în care era la Braga. Partida va fi joi, de la ora 20:00, în direct la DigiSport, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO. 

"La Braga am avut o perioadă foarte bună, iar cele două jocuri de acum cu Rio Ave îmi dau ocazia să îmi iau revanşa în faţa lor.

Pe cînd eram la Braga, ei ne-au eliminat de două ori, în semifinalele din Cupa Portugaliei şi din Cupa Ligii. Am jucat în trei dintre acele meciuri şi nu am reuşit să cîştigăm niciunul.

Am înscris golul nostru, a fost 1-1, dar la final am fost trist pentru că nu am cîştigat. Era un meci important, iar dacă îl cîştigam, aveam şanse mari în lupta pentru un loc de cupe europene", a declarat Rusescu la finalul jocului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
andytheblue
andytheblue  •  20 Octombrie 2014, 14:55

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  20 Octombrie 2014, 13:17

le dam 3 sigur !un gol cred ca il dai tu ruse !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close