FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Revelaţia returului alimentează Steaua » Reghe şi-a adus în Ghencea patru elevi de la Chiajna

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 14 august 2012 23:10

Steaua încearcă să cîştige titlul 24 cu ajutorul revelaţiei returului din sezonul trecut.

Primul venit în Ghencea, la nici o zi de la finalul campionatului, a fost tehnicianul Laurenţiu Reghecampf. Acesta n-a venit însă singur. L-au urmat Lucian Filip, revenit după împrumut, Adi Rocha şi Doru Bratu, liberi de contract. După patru etape, încă un jucător de la echipa care a încheiat pe trei într-un clasament al returului trecut s-a alăturat trupei din Ghencea.

Adrian Popa a semnat astăzi un contract cu Steaua, fiind transferat pentru 400.000 de euro. Toţi cei patru au fost oameni de bază la Concordia şi au şanse mari să fie titulari. Mai puţin Doru Bratu, care în momentul de faţă este accidentat.

Cum ar arăta Steaua cu toţi cei patru în teren:
Stanca - Georgievski, D. BRATU, Chiricheş, Latovlevici - Bouceanu, L. FILIP - AD. POPA, Rusescu, Cr. Tănase - ROCHA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
montrealez
montrealez  •  20 August 2012, 04:31
Postat de blue_sky pe 14 August 2012, 23:38

Doru Bratu e varza, l-am vazut in meciul cu Dinamo si a fost printre cei mai slabi din teren.Ce o cauta la Steaua doar ciobanul stie.Rocha si Filip sunt mutari bune(oricum Filip era al Stelei) si probabil si Adi Popa, dar intai sa confirme.

Eu zic ca a confirmat cu Ceahlaul. Despre Bratu nu stiu multe asa ca nu ma pronunt. In rest, cam toti care au venit de la Chiajna, inclusiv Reghe m-au incantat.

exorientelux
exorientelux  •  15 August 2012, 21:58

Catre CL din Chiajna: luati-va maimuta inapoi!

blue_sky
blue_sky  •  14 August 2012, 23:38

Doru Bratu e varza, l-am vazut in meciul cu Dinamo si a fost printre cei mai slabi din teren.Ce o cauta la Steaua doar ciobanul stie.Rocha si Filip sunt mutari bune(oricum Filip era al Stelei) si probabil si Adi Popa, dar intai sa confirme.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează