FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA

VIDEO „Revelion” în Giulești! Galeriile au întrerupt derby-ul Rapid - FCU Craiova + scenografia oltenilor

FOTO: Raed Krishan (GSP) +45   FOTO
FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de , , , - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 20:43 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 01:25

Rapid - FCU Craiova. În minutul 11, partida din Giulești a fost întreruptă preț de câteva minute, din cauza obiectelor pirotehnice aruncate în teren de cele două galerii.

Ultrașii Craiovei și-au făcut intrarea în stadion cu un sfert de oră înainte de debutul partidei. Suporterii olteni au început din start să îi înjure pe rivali. Apoi, după fluierul de start, au afișat și o scenografie specială, inspirată dintr-un serial celebru.

VIDEO. Rapid - FCU Craiova » Fanii oaspeților au afișat o scenografie inspirata din serialul „Peaky Blinders”

„Hai Știința”, au strigat oltenii înainte de fluierul de start. „Uită-te pe pământ să vezi semințele sădite” a fost mesajul afișat de ultrași, cu trimitere către serialul Peaky Blinders.

După ce au afișat scenografia timp de aproximativ cinci minute, alb-albaștrii au declanșat un spectacol pirotehnic la ei în sector: au aprins torțe, fumigene și „strobo”.

Rapidiștii au răspuns prin mesajul ironic „Roata banului ghidează destinulul Sudului”, aluzie la mișcările de trupe din galeria lui FCU Craiova. Apoi, au afișat și mesajul „Galerie de derbedei / Transformată în mititei”.

Ultrașii au aruncat cu torțe în teren la Rapid - FCU Craiova

A fost Revelion în Giulești: meciul a fost întrerupt în minutul 11, după ce galeria Rapidului a colorat întreaga peluză, abuzând de materialele pirotehnice introduse în stadion. S-au aruncat obiecte și pe gazon, chiar la poarta ocupată de Horațiu Moldovan. 

N-au lipsit nici artificiile, care au colorat cerul Giuleștiului preț de câteva zeci de secunde. Suporterii au fost atenționați să nu mai arunce cu materiale pirotehnice. Meciul a fost reluat aproximativ două minute mai târziu.

Citește și: 

Impresarul lui Moldovan a făcut anunțul » Când pleacă portarul la Madrid să semneze cu Atletico
RAPID
Impresarul lui Moldovan a făcut anunțul » Când pleacă portarul la Madrid să semneze cu Atletico
Silviu Lung junior a fost întrebat despre un posibil transfer la Rapid » Reacția portarului
SEPSI - IAȘI 6-0
Silviu Lung junior a fost întrebat despre un posibil transfer la Rapid » Reacția portarului

Dincolo de Premier League, e COLAPSUL » Datorii imense în Anglia, desființări și o mare întrebare: cât mai rezistă modelul?!

„Trăiesc o altă viață!” » Gazeta l-a găsit pe fotbalistul român cu inima în partea dreaptă, ex-„tricolor”: „Cazul meu a fost nemaivăzut, nemaiauzit!”


Comentarii (1)
costeltudor
costeltudor  •  19 Ianuarie 2024, 23:27

Sunt total împotriva materialelor pirotehnice !!! Organizatorii și Poliția să-și facă datoria !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează