FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Revenire de senzaţie la Steaua? » "Vrea să se întoarcă la echipă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 09 ianuarie 2013 23:16

Steaua a încheiat campania de transferuri în această iarnă, dar un fotbalist important care a jucat la Steaua s-a arătat interesat de o revenire la echipă.

A fost unul dintre favoriţii lui Gigi Becali, dar şi al tehnicienilor care au pregătit gruparea roş-albastră. Pablo Brandan a plecat în China, dar Bogdan Mara, un apropiat al argentinianului, a declarat că jucătorul ar vrea să se întoarcă la Steaua:

"Brandan se simte bine în China. Sigur va mai sta anul acesta acolo, apoi vom mai vedea, deşi clubul mai are opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Pablo a rămas cu Steaua în suflet. Are mulţi prieteni acolo şi amintiri frumoase, la fel ca la Urziceni. A spus că vrea să se întoarcă într-o zi", a spus Mara la DigiSport Special.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
andystar
andystar  •  10 Ianuarie 2013, 03:36

Ce comenteaza suporterii lui DInamo la articolele stelei :)) Nu aveti ce face ma baieti !

wallachian
wallachian  •  10 Ianuarie 2013, 00:16

golanski chiar era f bun brandan ar fi bun la mijloc in locul lui bourceanu care nu stie decat sa dea mingea inapoi

samertx
samertx  •  10 Ianuarie 2013, 00:13

Când se termină perioada de transferuri? că nu se mai termină odată ptr. Steaua. E cu termene separate? Steaua și restul?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează