FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Dumitru Dragomir se laudă a primit o ofertă din Liga 1: „Un club foarte puternic, dar fără bani”

Dumitru Dragomir (74 de ani)
Dumitru Dragomir (74 de ani)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 15:12 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 16:32

Dumitru Dragomir (74 de ani), fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit că a primit o ofertă de a reveni ca președinte la un club din fotbalul românesc.

Dumitru Dragomir a povestit că a primit o ofertă pentru a deveni președintele unui club „puternic” din România, dar a refuzat și a spus că nu se va mai întoarce niciodată în fotbal. Dragomir a fost președinte la LPF în perioada 1996-2014, iar locul său a fost luat de Gino Iorgulescu. 

„Doamne, la fiecare trei luni am câte o propunere (n.r. să revină ca preşedinte la un club din România). Ultima a fost de la un club foarte puternic, dar fără bani. Unul din Liga 1 şi două din Liga 2. Doamne fereşte, mă apuc acum să mă laud? Nu mă întorc la fotbal nici dacă îmi dau America de Sud. Pentru că fotbalul egal puşcărie” a dezvăluit Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir: „De 20 de ani au vrut să mă bage la pușcărie”

Puşcărie, reţineţi ce vă spun. Au scăpat doar vreo trei, patru în decursul istoriei. Cei trei sunt Paszkany, Badea... ăsta de la Botoşani a venit mai târziu. Şi mai era încă unul. Ambii Nicolae, la puşcărie. Copos, la puşcărie, Gigi Becali la puşcărie, Sechelariu la puşcărie, Ştefan la puşcărie, Borcea la puşcărie, Jean Pădureanu la puşcărie, Neţoiu la puşcărie, Mititelu la puşcărie, Dinel Staicu la puşcărie, Penescu... Sunt 17 până acum. Ai mai pomenit aşa ceva? Şi au scăpat trei sau patru. 

MM Stoica puşcărie, Gigi Becali, verii Becali... Gică Popescu... Dintre care eu spun că n-au fost trei vinovaţi. N-ar fi meritat Neţoiu, Borcea... pe banii lor s-au dus la puşcărie. Victor Becali n-a avut nicio treabă. Jean Pădureanu, Copos, de Gică Popescu nu mai vorbesc. La MM Stocia se prescrisese şi s-a dus la puşcărie. Sechelariu, total nevinovat. Nicolae... Nu ştiu ăsta de la Braşov, dar cel de la Astra s-a dus că l-a finanţat pe Geoană şi nu pe Băsescu... S-au dus politic. Pe mine, de 20 de ani au vrut să mă bage la puşcărie. Dacă nu aveam judecători corecţi la Curtea de Apel” a spus fostul președinte de la LPF la Look Sport+.

În noiembrie 2018, Dumitru Dragomir a fost achitat de Curtea de Apel București în dosarul drepturilor TV 2011-2014, în care a fost acuzat de spălare de bani și evaziune fiscală, cu prejudicierea patrimoniului LPF. El primise 7 ani cu executare în primă instanță, la Tribunal.

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Cortacero vrea să revină la Dinamo, dar are probleme cu legea: dat în judecată în Spania și evacuat din Londra

Managerul lui Dinamo, pus în dificultate în direct: „Mai colaborezi cu firma de impresariat? Pe site așa scrie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
22robert03
22robert03  •  18 Martie 2021, 11:17

Penitenciarul Jilava se ofera sa il transfere gratuit pe Dragomir pentru cel puti 6 sni.

polistul68
polistul68  •  17 Martie 2021, 22:44

Sa-i spuna cineva acestui gropar al fotbalului romanesc, ca toti cei enumerati mai sus, s-au dus la puscarie pt infractiuni ECONOMICE...care, nu au legatura cu fotbalul...ei nu au itnrat la puscarie din cauza fotbalului, au itnrat ca au furat.

csaba
csaba  •  17 Martie 2021, 20:16

După moșul comunist uns cu toate alifiile de a păcăli legea, el și toți hoții de peste tot au fost condamnați politic nici unul n-a furat nici măcar un leu, da poate milioane de dolari și euro, să se bucure moșul că încă e liber, dar hoții..... niciodată nu se satură 111

Vezi toate comentariile (16)
Comentează