FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Revenire spectaculoasă la Steaua » Lucian Filip s-a recuperat după fractura de peroneu şi poate juca din nou

Filip, 23 de ani, e unul dintre favoriţii lui Reghe, cei doi lucrînd împreună şi la Chiajna
Filip, 23 de ani, e unul dintre favoriţii lui Reghe, cei doi lucrînd împreună şi la Chiajna

Articol de - Publicat duminica, 26 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 ianuarie 2014 22:14

Accidentat grav în noiembrie, fractură de peroneu, Filip s-a recuperat surprinzător de bine şi va juca din nou la finalul lunii martie.

Staff-ul medical al Stelei şi kinetoterapeutul Ovidiu Kurti i-au dat o veste bună lui Reghecampf la finalul cantonamentului din Spania. Lucian Filip a făcut progrese senzaţionale după ce şi-a rupt peroneul pe 18 noiembrie, în timpul unui antrenament, şi va reveni pe gazon mult mai repede decît s-a prevăzut iniţial.

În momentul cînd a fost operat i s-a spus că pînă în luna mai nu va mai putea juca pentru Steaua, ceea ce ar fi însemnat că sezonul e încheiat pentru el.

Refacerea însă a decurs mai bine decît în cazul altor fotbalişti ce au avut accidentări asemănătoare şi el a însoţit echipa în Spania, tocmai pentru a continua metodele specifice de pregătire sub comanda lui Kurti.

"La finalul lunii martie, Filip se va antrena la acelaşi nivel cu colegii săi şi va putea să fie folosit" a fost mesajul pe care Reghe l-a primit din partea colaboratorilor săi. Filip e al 5-lea mijlocaş central defensiv din lot, ceilalţi 4 fiind Bourceanu, Pintilii, Prepeliţă şi Neagu.

Decisiv în returul cu Legia
În prima jumătate a sezonului, Filipa jucat puţine meciuri ca titular, numai 8, însă în două a ajutat-o pe Steaua în momente extrem de complicate.

Primul a fost jocul de la Mediaş, cu Gaz Metan. La 2-0 pentru gazde, se prefigura prima înfrîngere a trupei lui Reghe, însă Filip a reuşit o "dublă" şi a evitat ruşinea.

Apoi, la doar cîteva zile distanţă, a fost ales să-l înlocuiască în primul "11" pe Pintilii într-o confruntare crucială, returul cu Legia Varşovia, din play-off-ul Ligii. Filip a jucat perfect şi a oferit pasa de gol la reuşita de 2-0 a lui Piovaccari.

În ambele meciuri, pentru prestaţiile lui, Filip a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
razvanstefan2010
razvanstefan2010  •  26 Ianuarie 2014, 13:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

clona lenesa :))))))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Ianuarie 2014, 12:39

Hai ma , fugiti cu cercul d'aici ! E ceva putred sigur aici, nu ai cum sa te refaci in doua luni de la o fractura si sa te apuci de antrenamente ! Ori nu a fost fractura ci doar fisura, ori l-au "ascuns" un pic, ca o fi scapat la borcanul cu miere !!!

luciann
luciann  •  26 Ianuarie 2014, 12:30
Postat de steaua.libera pe 26 Ianuarie 2014, 10:54

Da, plus ca a jucat bine meciul ala.

Pai cam numeri pe degete meciurile bune facute de Filip la Steaua! E adevarat ca nici nu prea a jucat! Doar cand a lipsit Pintilii! Mai are timp sa progreseze! Poate un pic si la viteza ca se "intoarce" cam greu pentru varsta lui!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează