FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Oficial! Revenire în tabăra „câinilor” la derby-ul cu Rapid

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 22:33 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 22:42

Nicu Grameni, fostul crainic al lui Dinamo, și-a anunțat revenirea la derby-ul cu Rapid, care va avea loc sâmbătă, pe Arena Națională, de la ora 20:00.

Ultimul meci la care a fost crainic al „câinilor” Nicu Grameni a fost derby-ul cu FCSB de la sfârșitul lunii noiembrie, pierdut de Dinamo cu scorul de 0-1.

FCSB ar putea pierde un titular! » Gigi Becali a făcut anunțul + Ce transferuri intenționează să facă în vară
FCSB
FCSB ar putea pierde un titular! » Gigi Becali a făcut anunțul + Ce transferuri intenționează să facă în vară

Nicu Grameni și-a anunțat revenirea la derby-ul cu Rapid

„Indiferent de context, Dinamo va fi întotdeauna un punct fierbinte. Cu atât mai mult la un meci împotriva unor rivali.

Așa că, ne vedem pe stadion. Îmi era dor să văd meciul de la nivelul gazonului, așa că, vreți, nu vreți, sâmbătă mă auziți din nou. Dacă jucătorii nou veniți nu știu unde au venit, vor afla sâmbătă! Hai Dinamo!”, a fost anunțul făcut de Nicu Grameni pe pagina sa de Facebook.

VIDEO. Nicu Grameni, despre cum a ajuns crainic la Dinamo: „Primul meci al meu a fost tocmai un Dinamo - Steaua”

„În urmă cu 8 ani, i-am ajutat, de câteva ori, pe cei din PCH cu materiale tehnice, microfoane folosite în peluză deoarece eu fiind solist vocal aveam acces la aceste materiale. La un moment dat, fostul crainic a trebuit să plece la radio, iar ei m-au rugat pe mine să încerc. 

Culmea este că primul meci al meu a fost tocmai un Dinamo - Steaua! Acea victorie a noastră cu 3-1 cu Mircea Rednic antrenor, când Gnohere a marcat pentru Dinamo. A fost un început cum nu se putea mai frumos, iar asta m-a făcut să continui. Am interacționat foarte bine cu cei din club, de-a lungul anilor am avut o relație extraordinară cu ei.

Primul meci ca suporter pe stadion a fost în 1979, la celebrul Dinamo - FC Argeș 3-4, când Gicu Dobrin ne-a luat titlul în ultima etapă. Aveam atunci deja 13 ani. Eu sunt din Brăila, oraș care e în mare parte alb-roșu, astfel că am amintiri frumoase despre Dinamo chiar în Brăila”, a declarat Nicu Grameni pentru GSP.ro.

Vezi și alte știri:

Gică Popescu face lumină » De ce a acceptat Hagi oferta de 400.000 de euro pentru Aioani
MERCATO
Gică Popescu face lumină » De ce a acceptat Hagi oferta de 400.000 de euro pentru Aioani
Mihai Stoica numește găselnița de titlu de la FCSB: „Nimeni nu îi dădea vreo șansă! E foarte, foarte bun” +  Cine e „bomba” din lotul liderului
FCSB
Mihai Stoica numește găselnița de titlu de la FCSB: „Nimeni nu îi dădea vreo șansă! E foarte, foarte bun” + Cine e „bomba” din lotul liderului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
mirstelistu
mirstelistu  •  24 Ianuarie 2024, 09:03

O sa aiba ce numara la goluriiii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează