FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Revenire importantă la Universitatea Craiova » Ce a decis patronul Mihai Rotaru

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova
Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 10:08 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 11:35

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, l-a readus pe Silviu Bogdan în club. Omul care i-a descoperit pe Vladimir Screciu, Vali Mihăilă și Jovan Markovici va fi șeful departamentului de scouting al Academiei.

Deși a adus în această iarnă numai jucători străini, patru la număr, Universitatea Craiova nu pierde din vedere Academia clubului. Acolo unde patronul Mihai Rotaru a făcut o mutare de ultimă oră. 

Dorinel Munteanu, desființat pentru declarația rasistă: „O mizerie! Într-un campionat mare, zburai din post în secunda doi!”
RAPID - OȚELUL 2-1
Dorinel Munteanu, desființat pentru declarația rasistă: „O mizerie! Într-un campionat mare, zburai din post în secunda doi!”

Omul de afaceri l-a readus în club pe Silviu Bogdan - scrie prosport. Bogdan, 56 de ani, este omul care i-a descoperit pe Vladimir Screciu, Jovan Markovic, componenți ai echipei mari, dar și pe Vali Mihăilă, vândut de olteni lui Parma, cu 9,1 milioane de euro, în octombrie 2020.

Silviu Bogdan a mai lucrat la Academia Universității Craiova, pe care a părăsit-o în 2019

Rotaru i-a încredințat departamentul de scouting al Academiei clubului, al cărui șef a mai fost, îndeplinind ulterior şi funcţia de manager al Academiei. În 2019, Silviu Bogdan a părăsit gruparea din Bănie, activând apoi, pentru scurte perioade de timp, la cluburi precum CFR Cluj sau Turris Turnu Măgurele. Fost arbitru, Silviu Bogdan s-a aflat şi în fruntea AJF Dolj, în perioada 2012 - 2016.

În trecut, Bogdan ar fi câștigat bani frumoși din afacerile cu Mihai Rotaru şi Universitatea Craiova. Când s-a înţeles cu Rotaru pentru o asociere, el i-a cedat toţi jucătorii de la şcoala sa de fotbal în schimbul sumei de 200.000 de euro, păstrând un procent de 25 la sută din prețul de vânzare al fiecărui fotbalist.

Silviu Bogdan ar fi câștigat peste 2,5 milioane de euro din afacerile cu Mihai Rotaru

Din transferurile lui Valentin Mihăilă la AC Parma, Vladimir Screciu la Genk şi Andrei Vlad la FCSB, lui Silviu Bogdan i-ar fi revenit peste 2,5 milioane de euro. De asemenea, el mai deține procente din eventualele cedări ale lui Jovan Markovic, Ştefan Baiaram și Ştefan Vlădoiu.

La ora actuală, Silviu Bogdan are o echipă înscrisă în Liga a IV-a Dolj, Viitorul Ştiinţa Craiova.

VIDEO. Mihăiță Pleșan dezvăluie că a negociat cu Universitatea Craiova

Mai puteți citi:

Scene ca pe timpuri! Arbitrul de la Petrolul - CFR, scos de pe teren cu stewarzii! Momente tensionate la Ploiești, chiar sub ochii lui Mutu

Rapid a anunțat al 7-lea transfer al iernii » Pe ce perioadă a semnat jucătorul de la Slavia Praga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
kuba.fcu
kuba.fcu  •  04 Februarie 2024, 13:19

Revine AlexaNdrina :)))))

alex03036
alex03036  •  04 Februarie 2024, 12:56

Copy-paste dupa Prosport. Nicio informație in plus. Jurnalism 100%. VA PASA DE SPORT?! DELOC!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 Februarie 2024, 11:10

...refuzam sa ne lasam calcati in picioare de gino burleanu si hategan ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează