FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Revenirea anului în fotbal » Sandu îl ajută pe Porumboiu să preia o forţă din Liga 1!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 noiembrie 2014 13:04

Porumboiu a declarat că nu va mai investi în fotbal după ce a refuzat să mai bage bani la FC Vaslui, în vara lui 2013, dar Mircea Sandu este de părere că omul de afaceri nu va sta mult timp departe de fotbal.
"Eu nu-l văd pe Porumboiu să stea prea mult deoparte. Am încercat să-i propun şi încerc să fac o întîlnire între el şi primarul Ploieştiului. Am înţeles că cel care este acum finanţator, Dan Capră, vrea să renunţe. Petrolul e un club cu tradiţie, un club care are stadion plin. Echipa s-a obişnuit cu performanţele, a câştigat Cupa României.

Petrolul are susţinerea administraţiei locale, posibil şi anumiţi sponsori în plan local, care uşurează munca unui investitor. Porumboiu ar putea deveni acţionar majoritar la echipă", a declarat fostul preşedinte al Federaţiei, la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
un_alt_roman
un_alt_roman  •  14 Noiembrie 2014, 00:57

Sa cumpere CFR-ul. lol

scorpi123
scorpi123  •  13 Noiembrie 2014, 22:51
Postat de mplttev pe 13 Noiembrie 2014, 21:31

Lasă-l să bată câmpii, nici el nu se înțelege singur. Stadionul a fost hotărât a fi construit de un PDL-ist din banii împrumutați de la bancă de un PSD-ist, i-am numit pe Volosevici, respectiv Calotă. Actualul primar susține și el echipa pentru că este un brand al orașului. Toți primari și consilierii prahoveni, indiferent de culoarea politică, susțin echipa, și foarte bine fac. Spre disperarea unor steliști care, dacă ar putea, ar elimina toate echipele valoroase din campionat, astfel ca steaua să câștige trofee peste trofee.

oricum castigam trofee peste trofee ma...nu va mai bateti atata cu pumnul in piept...ca tot anonimi ramaneti

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  13 Noiembrie 2014, 22:25
Postat de daniolteanul pe 13 Noiembrie 2014, 15:01

Mai bine sa preia Craiova de la Mititelu. O sa aiba sustinerea tuturor oltenilor (mai putin a 2-3 clonati care au echipa de traditie infiintata de 2 ani).

porumboiu e satul de perdanti.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează