FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 1-2

Reverenţă

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Antrenorul Alpar Meszaros a îngenuncheat în faţa jucătorilor şi a suporterilor la finalul meciului

Scene emoţionante la finalul partidei cu Rapid. Debutant în Liga I, antrenorul Alpar Meszaros şi-a strîns jucătorii în faţa lui, le-a făcut semn să fie atenţi, şi a îngenuncheat, ducîndu-şi apoi mîna în dreptul inimii. Tehnicianul a repetat apoi gestul în faţa suporterilor.

Meszaros a explicat ieri de ce a făcut o reverenţă în faţa elevilor săi şi a promis că va repeta gestul de fiecare dată cînd jucătorii săi vor arăta fotbal adevărat. "Nu am nici o reţinere să mă aplec în faţa jucătorilor atîta timp cît ei îşi dau viaţa în teren. Am făcut acelaşi gest şi în faţa suporterilor. Pur şi simplu te unge la suflet ceea ce s-a întîmplat în Giuleşti. Sper să mai repet în acest an, de cîteva ori, gestul acesta", a spus tehnicianul, care şi-a felicitat elevii pentru faptul că au făcut un joc de posesie în faţa giuleştenilor. "M-au mulţumit atitudinea, determinarea şi munca băieţilor. Am jucat fotbal, n-am bubuit-o, am ţinut mingea, aspect foarte important. Nu mai avem de ales: trebuie să batem UTA, etapa următoare", a încheiat fostul jucător al lui "U".

2 antrenori a schimbat "U" în acest an, pe Adrian Falub şi Gigi Mulţescu

7 jucători
noi a folosit Meszaros în Giuleşti

"Două victorii legate pot readuce pe
"U"
la viaţă. E esenţială întîlnirea cu UTA. Încep deja meciurile de 6 puncte"
Gigi Mulţescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  17 Martie 2008, 09:33

Hello! Good Site! Thanks you! <a href=http://nuueuhbntvijpt.com >http://nuueuhbntvijpt.com</a>

 •  25 Februarie 2008, 12:01

asta pt ca e ungur si nu barbarian ca noi:) . Daca era un roman d-al de lacatus, in loc de aceasta manifestare probabil ca ne lua cu : "Bravo ba mu-e ai jucat bine mancatz-ash"

 •  25 Februarie 2008, 11:33

U cl"U"j e echipa mare, U cl"U"j e echipa MARE,,, baate si in deeplasare, baate si in deplasare... haide haide haide U, haide haide haide U teee iUbim cu sUfletU te iUbim cu sUfletU.... Cu BILICA fundas central, si cu Merlier portar ... Baatem si pe Arsenal, batem si pe Arsenal... Zeno Bundea mijlocas Zeno Bundea mijlocas .. echipa noastra-i plina de ASI echipa noastra-i plina de ASI..... cu Nemanja varf impins, cu Nemanja varf impins ... Dam gol si nu-i din adins, dam gol si nuuuu-i din aadins.... SI DE-I GOGA CAPITAN SI DE-I GOGAA CAPITAN, LUAM CAMPIONATU INTR-UN AN, LUAM CAMPIONATU INTR-UN AN........ HAIDE HAIDE HAIDE "U" HAIDE HAAAADE HAAAIDE "U" TE IUBIM CU SUFLETU TE IUBIM CU SUFLETU..... SI LA BINE SI LA RAU SI LA BINE SI LA RAU UUUUUUUU CLUJ ESTE CLUBUL MEU UUUU CLUJ ESTE CLUBUL MEU.... RESPECTE TUTUROR JUCATORILOR ... CAND AM COMPUS MELODIA ASTIA MI-AU VENIT IN MINTE :P... BAFTA "U"

Vezi toate comentariile (4)
Comentează