FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - DINAMO 2-1

Reverența lui Ilie Dumitrescu, după FCU Craiova - Dinamo: „Cel mai bun din campionat!”

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, scor 2-1. Ilie Dumitrescu (55 de ani) a vorbit la superlativ despre argentinianul Juan Bauza (27 de ani). +23   FOTO
FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, scor 2-1. Ilie Dumitrescu (55 de ani) a vorbit la superlativ despre argentinianul Juan Bauza (27 de ani).

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 23:01 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 23:25

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, scor 2-1. Ilie Dumitrescu (55 de ani) a vorbit la superlativ despre argentinianul Juan Bauza (27 de ani). 

Juan Bauza a fost cel mai bun fotbalist al meciului FCU Craiova - Dinamo. Și-a ridiculizat adversarii la reușita de 2-0, un călcâi sublim. Notat cu 9 de GSP, argentinianul l-a încântat și pe Ilie Dumitrescu. 

Notele GSP pentru FCU Craiova - Dinamo » Un geniu și 3 fotbaliști de „2”
FCU Craiova - Dinamo
Notele GSP pentru FCU Craiova - Dinamo » Un geniu și 3 fotbaliști de „2”

Ilie Dumitrescu, după FCU Craiova - Dinamo 2-1

„Bauza cred că e de departe cel mai bun număr 10 din campionat. Are rază mare de acțiune, când intră în posesie face ce trebuie. A făcut-o și în Giulești. 

Știe să interpreteze fazele, își pune colegii în valoare. E greu să îi iei mingea”, a spus Ilie Dumitrescu la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Nici Florin Prunea n-a ignorat prestația lui Bauza: „Toată evoluția a fost top! Una dintre cele mai bune partide”.

Juan Bauza, după prestația sclipitoare cu Dinamo

A fost un meci greu, un derby, victoria era foarte importantă pentru noi. Aveam nevoie de victorie pentru cele 3 puncte și pentru încrederea noastră. Nu-mi amintesc atât de bine golul, am ajuns acolo și am zis să finalizez așa. Aveam nevoie de victorie, am pierdut primele două meciuri, trebuie să o ținem tot așa și să câștigăm și meciul următor. Eu nu marchez multe goluri, sunt mai mult cu pasele, îmi place să îmi ajut colegii. 

Nu am vrut neapărat să finalizez așa, mingea mi-a rămas puțin în spate și asta a fost cea mai bună soluție. Sunt foarte fericit pentru gol, dar mai fericit pentru victorie. În momentul ăsta nu mă gândesc la un transfer, vreau doar să joc. Am fost accidentat, acum mă bucur de fotbal. Sper să joc bine, să îmi ajut echipa, iar ofertele vor veni. Dacă va veni o ofertă bună pentru mine și pentru club, vom vedea atunci. Nu mă doare nimic acum, am primit o lovitură, dar sunt OK acum
- Juan Bauza, extremă FCU Craiova

VIDEO. Adrian Mititelu, a revenit la sentimente mai bune față de Costantino: „M-a impresionat, nu îl schimb, e tobă de carte”

Citește și alte știri din Superligă: 

Ianis Stoica schimbă echipa! Atacantul de la FCSB rămâne în Superliga
FCSB
Ianis Stoica schimbă echipa! Atacantul de la FCSB rămâne în Superliga
Dorinel Munteanu nu se teme de Rapid: „Nu e invincibilă”
RAPID - OȚELUL
Dorinel Munteanu nu se teme de Rapid: „Nu e invincibilă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
kuba.fcu
kuba.fcu  •  03 Februarie 2024, 21:39
Postat de brera30 pe 03 Februarie 2024, 06:31

Sa fim sinceri, golul a fost frumos. A inscris contra unei echipe aflate la retrogradare. Dece nu inscrie asa cu fcsb, cfr....?

Întreabă-l pe Ivan sau pe Raj Baiaramul

Dobermannul
Dobermannul  •  03 Februarie 2024, 08:36

Mai incet cu laudele ca daca era asa de extrordinar nu juca intr-un campionat de doi lei.

valentindragobete
valentindragobete  •  03 Februarie 2024, 06:39
Postat de lefter_popescu pe 03 Februarie 2024, 00:07

Bauza joaca de aproape 4 ani în România dar marele " specialist " denumit și presing de intampinare ( pleonasm Ilie pronosport) îl descoperă jucând p-aci de circa doua săptămâni. Bravo Iliuță, mai bine mai târziu decât niciodată ! PS - cu acei ochelari cu doua numere mai mari, seamănă leit cu celebtul comic Harold Loyd.

Lefterică, adevaru-i unu, bă: tu și noaptea ești *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează