FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revin speranțele pentru "cîini": "Dinamo va juca în Liga Campionilor" » Care e condiția principală

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2015 19:00

Ion Vlădoiu, fostul jucător al celor mai importante echipe din București, Steaua, Dinamo și Rapid, consideră că formația din Ștefan cel Mare are șanse mari să joace în Liga Campionilor în viitorul apropiat.

Totodată, fostul mare atacant român în vîrstă de 46 de ani îi prevede lui Dinamo un viitor foarte bun în privința fotbaliștilor care vin de la copii și juniori.

"Am fost la câteva antrenamente făcute de Mircea Rednic şi am văzut 10-12 jucători foarte tineri, de 17-18 ani, extraordinari. O să vedeţi că la echipele naţionale, de acum încolo, o să vină foarte mulţi jucători de la Dinamo. Am văzut copii buni, talentaţi, aşa cum toate echipele ar trebui să aibă în lot.

În doi ani, Dinamo o să joace în Liga Campionilor. Nu vreau să încep ca Borcea, dar o să vedeţi că, dacă îi ţine în lot pe copiii ăştia, Dinamo o să joace în Ligă. Pe Mircea (n.r. - Rednic) trebuie să îl lase în funcţie, la copiii talentaţi care sunt acolo, Dinamo trebuie să aibă un asemenea antrenor. Rednic este un antrenor senzaţional, am lucrat şi eu cu el un an", a declarat Vlădoiu, conform Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
781851898580574
Victor Marian Garaiacu  •  17 Iulie 2015, 10:00

Să cumpere emblema de la armată.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  16 Iulie 2015, 22:31

Ba daca vrea . STATUL FRANCEZ DEMONTEAZA TOATA UZINA DACIA maine dimeneata si o muta in AFGANISTAN . STATUL ROMAN trebuie sa iii respecte decizia si sa se conformeze . Romania nu a fost o tzara suverana decit pe timpul comunistilor . Acum e doar o piata de desfacere . Eu doar constat nu sunt de acord . Repet in fatza instantei . Spun adevarul si doar adevarul asa cum a fost si asa cum e el in prezent . Cinste romanilor care le demoleaza socialul tzarilor avensate economic .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  16 Iulie 2015, 22:22

BA SA II SPUNA CINEVA NIMICULUI CA DACIA PITESTI a fost vinduta demult STATULUI FRANCEZ .

Vezi toate comentariile (56)
Comentează