FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Revine Budescu la FCSB? MM Stoica face lumină: „A reziliat cu Damac”

Mihai Stoica, managerul general FCSB, nu e încrezător că Budescu va ajunge la roș-albaștri în această vară.
Mihai Stoica, managerul general FCSB, nu e încrezător că Budescu va ajunge la roș-albaștri în această vară.

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 17:42 / Actualizat sambata, 28 august 2021 17:59

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, nu e încrezător că Budescu va ajunge la roș-albaștri în această vară.

Constantin Budescu și-ar fi reziliat contractul cu Damac FC, susține oficialul vicecampioanei. Budi evolua în Arabia Saudită din iarna trecută. 

Întrebat de un suporter pe pagina de Facebook a FCSB-ului dacă Budescu are șanse să revină la gruparea antrenată în prezent de Edi Iordănescu, MM susține că mijlocașul ofensiv în vârstă de 32 de ani va pleca în Qatar.

„Budescu tocmai a reziliat cu Damac și are un contract pe masă de la o echipă din Qatar. Nu putem veni la nivelul ofertei din Qatar. Probabil va merge acolo”, a spus Mihai Stoica.

Constantin Budescu, dorit în trecut la FCSB

Budescu mai avea un an de contract cu arabii de la Damac FC, iar patronul FCSB, Gigi Becali, spera ca jucătorul să-și rezilieze contractul în această vară pentru a-l putea transfera. Se pare că viitorul fotbalistului e însă departe de București.

27 de meciuria jucat Budescu în tricoul celor de la FCSB, în sezonul 2017-2018, când a marcat 10 goluri și a reușit 8 pase decisive

1.500.000 de euroeste cota lui Constantin Budescu, potrivit Transfermarkt

FCSB. Edi Iordănescu, primul avertisment pentru Becali

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul lui FCSB, nu vrea să audă și de plecarea lui Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv).

Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate, Tănase a semnat un nou contract cu FCSB, valabil până la 30 iunie 2025. Florin a obținut un avantaj: prețul lui nu mai e de 5 milioane de euro, cât cerea Becali, fiind micșorat până la 3 milioane de euro. Ceea ce înseamnă că-i cresc șansele de a prinde un transfer în străinătate, un obiectiv pe care fotbalistul l-a tot repetat în ultima vreme.

„Nu sunt pregătit să mai pierd încă un jucător! În ultimele 6 luni au plecat Man și Moruțan, l-am pierdut pe Coman, accidentat. 3 jucători grei, cu multă importanță în economia jocului. Orice altă plecare înseamnă că ne schimbăm probabil obiectivul, și eu am venit pentru titlu. În acest scenariu, va trebui să punem în loc și e foarte greu să-i identifici pe acei jucători, să-i integrezi. Ne va fi imposibil să recuperăm terenul! Atunci nu se poate vorbi decât de o reconstrucție”, a declarat Iordănescu Jr. la conferința de presă.

Tot ce trebuie să știi înainte de CFR Cluj - FCSB, derby-ul campionatului

Citește mai multe știri despre FCSB:

Jolly-joker-ul CFR-ului e acum la FCSB! Dar Iordănescu Jr. are un mare obstacol

Edi Iordănescu a comentat haosul de la CFR Cluj + își avertizează jucătorii înaintea „șocului” din Gruia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cipstelist1979
cipstelist1979  •  28 August 2021, 21:11

Revine Budescu la STEAUA de vreo 2-3 ani.

valentindragobete
valentindragobete  •  28 August 2021, 18:32

Toată lumea înțelege ca-n presa, chiar si asa șchiopă cum o faceți voi, trebuie sa existe o legătura între titlul articolului si informatiile din corpul articolului, acolo unde Stoica declară cu subiect si predicat ca budescu are oferta din Qatar mult superioară fata de ce poate oferi becali ! Voi nu, hai cu cancanul " revine budescu la fcsb ? ", Eh si uite asa o sa mai faceți, probabil, încă vreo 2-3 " articole de presă " pe un subiect care singuri scrieți ca nu exista ! Chiar nu vă este milă de " meseria " asta?

csa_si_fcsb_inseamna_steaua
csa_si_fcsb_inseamna_steaua  •  28 August 2021, 18:16

Deci nu vine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează