FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revine căpitanul! Vojnovici este refăcut și poate juca cu Petrolul

Articol de - Publicat joi, 20 august 2015 00:00

Mircea Rednic nu se poate baza în jocul cu Petrolul, de sîmbătă, pe un jucător de bază al echipei, Andrei Marc, acesta fiind suspendat, însă "Puriul" are parte și de vești bune.

Căpitanul echipei, Alioșa Vojnovici, 29 de ani, este refăcut sută la sută după ce acesta s-a accidentat în partida cu Voluntari, cîștigată de Dinamo, 3-0.

Inițial, antrenorul "cîinilor" se aștepta ca mijlocașul croat să lipească trei partide, cu Iași, Petrolul și Pandurii, dar staff-ul medical al lui Dinamo a reușit să îl pună pe picioare pe Alioșa astfel încît acesta se pregătește normal în acest moment și cel mai probabil va reveni în primul "11" cu Petrolul, mai ales că Rednic este nemulțumit de evoluțiile celor care l-au înlocuit pînă acum la închidere, Ionuț Șerban și Ionuț Nedelcearu. Antrenorul dinamovist consideră optim cuplul Vojnovici - Steliano Filip.

6 meciuria bifat Vojnovici pentru Dinamo, nereușind să marcheze
5,83 este media notelor GSP ale lui Vojnovici în acest sezon de Liga 1

Alte știri despre Dinamo:

O etapă și amendă!

Fundașul central al "cîinilor", Andrei Marc, a fost suspendat o etapă de campionat și amendat cu 740 de lei de Comisia de Disciplină a FRF, după eliminarea din partida cu CSMS Iași, meci terminat 0-0. Marc l-a faultat în careu pe Ciucă în ultimul minut al jocului și astfel Iașiul a primit penalty, dar Golubovici a ratat execuția, iar partida s-a terminat la egalitate.

S-a întors "Rapha"!

Raphael Stănescu, 22 de ani, a revenit la Dinamo, după o pauză de doi ani, semnînd pînă în 2017. El va fi însă împrumutat la Oțelul pentru acest tur de campionat. Mijlocașul ofensiv și-a făcut junioratul în Ștefan cel Mare, a jucat pentru echipa a doua, dar și pentru echipa mare. Ultima oară, el a evoluat în liga a doua poloneză, la Flota Swinoujscie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
zecs93
zecs93  •  20 August 2015, 15:36

Stiu si acum ca stanescu a debutat intr--un meci la vaslui si a facuto superb, dupa meci Porumboiu ( patron la FC VASLUI-atunci) ii oferise lui Borcea suma de 1 milion pentru tanarul asta, atunci a refuzat borcea si din pacate nu a mai prins niciun minut pustiu asta minune !!!

zecs93
zecs93  •  20 August 2015, 15:34

Mai bine il imprumutau pe olandezu zburator la pachet cu bizon in folie roz catre otelul decat sa-l dai pe Rapha Stanescu care chiar omu confirmase de cate ori il bagase titular !!!

zidane92
zidane92  •  20 August 2015, 10:41
Postat de reddogsv pe 20 August 2015, 09:47

A revenit si *** Stanescu. Dupa ce a hoinarit prin ,,liga a II a din Polonia'' il imprumuta la Otelul cand ai putea sa-i dai o sansa la prima echipa. Nu am mai auzit nimic de el vreun an. Ma tem ca va muri speranta si asta!

Ala nu va ajunge fotbalist daca cojocaru se crede messi al portarilor cum zicea gigi stanescu asta se crede mentorul lui messi astia doi nu o sa ajunga fotbalisti nici cand va zbura porcul la cate fite si *** au pe ei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează