FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Revine Cristi Borcea la Dinamo? Dezvăluiri din culise: „Suferă foarte mult! Am un sentiment, când stau de vorbă cu el, că s-ar întoarce”

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 13:00 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 14:10

Claudiu Niculescu (44 de ani), antrenorul celor de la Concordia Chiajna, fostul „Lunetist” de la Universitatea Craiova şi de la Dinamo, a fost invitatul din această săptămână la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Claudiu Niculescu spune că, din discuțiile pe care le are cu Cristi Borcea, crede că sunt șanse, dar mici, ca acesta să revină la formația din Ștefan cel Mare.

- Chiar dacă spui că ai rana deschisă, ai depășit momentul.
- Am trecut peste, dar au fost săptămâni ce mi-au dat o senzație stranie. Nu-mi venea să cred! Se întrerupsese campionatul pentru echipa națională și urma un meci amical pe la Ștefănești. Lucrul care m-a deranjat cel mai tare și cel mai tare e că n-a existat nici măcar decența de a mă anunța.

- Păi, cum ai aflat?
- Pe la 12 și ceva noaptea, când mă puneam la somn, am aflat de pe GSP că am fost dat afară. Asta a fost și mai dureros! A doua zi am fost la stadion, mi-am luat la revedere de la băieți. Începuseră să se miște lucrurile, dar... Asta e, e trecut!

- S-a speculat că relația ta bună cu Borcea te-ar fi costat postul.
- Nu cred că are vreo legătură relația mea cu Borcea, altfel nu ajungeam acolo. Nu știu nici acum care sunt motivele. S-a întâmplat, a fost urât, dar astea fac parte din fotbal. Nu mă așteptam niciodată să mi se întâmple a doua oară acest lucru. Ideea este că am trecut peste, nu în totalitate pentru că rana mea e încă deschisă. Nu pot să-ți bați așa joc de oameni cum și când vrei tu.

- Cristi Borcea e nașul tău. Vorbiți și de Dinamo?
- Am vorbit cu el de curând, ne-am și văzut înainte de Sărbători. Mai depănăm amintiri.

- Se întoarce Borcea la Dinamo?
- Din discuțiile pe care le-am avut cu el despre fotbal și Dinamo știu că suferă foarte mult. El suferă foarte mult! Am, așa, un sentiment când stau de vorbă cu el că s-ar întoarce. Nu spune foarte mult, dar am un sentiment că se va întoarce. El suferă enorm. Enorm. Zece la sută e speranță că Borcea se întoarce!

Bilanțul lui Borcea la Dinamo

  • Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.
  • În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare.
  • În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni.

CITEȘTE ȘI:

Nicolae Badea, ajutor extra pentru Dinamo » Măsură de urgență luată de fostul conducător al „câinilor”

FOTO Sportiva din România care îi sfidează pe critici: „Mereu am semănat cu Serena Williams, niciodată nu am fost băț"

URMĂREȘTE EMISIUNEA INTEGRALĂ CU CLAUDIU NICULESCU

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
creeperno999
creeperno999  •  21 Ianuarie 2021, 22:49

Doamne fereste!

dd_1001
dd_1001  •  21 Ianuarie 2021, 19:41

NU, multumim, stati departe, nu vrem alti sapași MASCAȚI

joze_maurinio
joze_maurinio  •  21 Ianuarie 2021, 15:43

Bai oamenilor, NU are voie sa conduca sau sa fie asociat in domeniul in care a fost condamnat. Decat daca vrea sa se intoarca la bulau, la brutarie. Asa da. Plus ca s-a dovedit prin condamnarile lui ca nu se pricepe la condus, doar cu mita, inselaciune si toate pentru care a fost condamnat la inchisoare. Or, ma indoiesc ca ar reveni ca sa faca din nou aia.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează