FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Revine cu Steaua » Pancu revine pe teren în maxim două luni!

Pancu ţine morţiş să fie pe gazon contra Stelei
Pancu ţine morţiş să fie pe gazon contra Stelei

Articol de , - Publicat marti, 06 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 19:23

Accidentarea lui Pancu nu e aşa de gravă cum se credea iniţial. Atacantul va lipsi de pe gazon maximum 6 săptămîni.

Veşti bune pentru Daniel Pancu (34 de ani) după RMN-ul efectuat ieri dimineaţă: nici meniscul, nici ligamentele încrucişate ale genunchiului drept nu au fost afectate. Golgeterul rapidist are doar o leziune a ligamentului colateral intern, iar la astfel de accidentări recuperarea durează între 4 şi 6 săptămîni.

Pancone va rata probabil 7 etape din acest retur, dar poate reveni la timp pentru a evolua în derby-ul împotriva Stelei, din etapa a 28-a. În aceste condiţii, Răzvan Lucescu va rămîne doar cu Ioniţă şi Sburlea în avanposturi pentru următoarele runde.

Îi poate aduce prelungirea
Accidentarea suferită de Pancu poate avea şi un punct pozitiv, George Copos gîndindu-se să-i extindş totuşi contractul scadent în vară. "Este un rapidist adevărat, ne-a ajutat în nenumărate rînduri şi a dat mereu tot ce a avut mai bun la fiecare meci. Merită să continue la Rapid", s-a confesat patronul giuleştean apropiaţilor.

Îl susţin şi rivalii!
Mijlocaşul dinamovist Laurenţiu Rus consideră că accidentarea lui Daniel Pancu va constitui o mare pierdere pentru Rapid: "E bine că nu a fost ceva grav şi că nu s-a ajuns la operaţie şi la o pauză de 6-7 luni. Pentru ei cred că e un minus. Pancu este un jucător cu experienţă, un lider în vestiar. E păcat cînd sînt astfel de accidentări!".

"Staţi liniştiţi, cariera mea nu s-a încheiat! Faţă de ce se preconiza la început, o absenţă de 6-7 luni, acum sînt mai liniştit. Dacă ne gîndim la alte cazuri de accidentări grave, gen Mihăiţă Neşu, acestea par doar nişte fleacuri" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

"Am vorbit cu Daniel, era trist, dar mi-a dat senzaţia că va accepta situaţia şi că va încerca să se recupereze cît mai repede" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Şeful CCA l-a acoperit pe Balaj
Ion Crăciunescu a analizat ieri la emisiunea Fotbal Club, de la DigiSport, arbitrajul lui Cristi Balaj de la meciul Rapid - U Cluj (1-1) şi s-a declarat mulţumit de prestaţia "centralului". Totodată, preşedintele CCA a avut o explicaţie incredibilă pentru faptul că Nicolae Grigore a fost iertat de al doilea "galben" după un faultur dur la Cristescu: "Se vede cum rapidistul atinge mingea înainte să intre cu talpa. Este joc periculos, dar nu se impunea al doilea avertisment". Crăciunescu l-a absolvit pe arbitrul băimărean şi de penaltyurile invocate de rapidişti.

Bilete ieftine cu Petrolul
După ce la partida de sîmbătă, cu U Cluj, fanii au trebuit să scoată cîte 10 lei pentru un bilet la peluză sau 25 pentru unul la tribuna a II-a, conducătorii giuleşteni au ieftinit preţul tichetelor pentru confruntarea cu Petrolul, de duminică. Astfel, biletele la peluza a II-a costă doar 5 lei, la tribuna a II-a - 20 lei, iar la tribuna I - 30 lei. Preţurile vor fi menţinute şi la următorul meci de acasă, cu Ceahlăul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ienasoiu
ienasoiu  •  06 Martie 2012, 21:45

N-am văzut emisiunea cu Crăciunescu. L-a absolvit şi pentru pumnul în cap primit de Grigore de la Bornescu sau asta au "uitat" moderatorii să-l întrebe?

sundancekid
sundancekid  •  06 Martie 2012, 09:33

hehe ....buna asta !! Parca revad secventa aia din " EL CID" (CIDUL) !! Cine a vazut filmul stie la ce ma refer .

alpin
alpin  •  06 Martie 2012, 08:05

Multa sanatate, Pancone! Si, mult succes la revenire!! Tu poti si de unul singur sa bati Turma becaliota!!! Daca va mai exista la acea data. Sa vedem verdictul de azi, in cazul "Valiza". In Franta, Bernard Tapie a facut inchisoare iar Marseille a fost retrogradata pentru asa ceva!!! Si era detinatoarea Cupei Campionilor!!! Dar... era in Franta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează