FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Revine cuplul de coșmar! Reghe apelează din nou la oamenii-dezastru din meciurile cu Dinamo și Astra

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2017 00:00

Reghecampf trebuie să se bazeze în duelurile cu Dinamo și cu Astra pe doi stoperi care au provocat dezastre când au jucat împreună: Bălașa și Moke.

Suspendarea lui Tamaș dezvăluie slăbiciunea lotului Stelei: Reghe a rămas fără fundași centrali tocmai acum, când s-a întețit lupta din playoff. Pentru Steaua urmează derby-ul cu Dinamo și apoi un duel devenit deja clasic, împotriva campioanei Astra.

Antrenorul trebuie să jongleze cu ce are la dispoziție ca să acopere absența lui Tamaș. Și materialul avut la dispoziție nu-i încurajează pe roș-albaștri. Bălașa- Moke e singurul cuplu defensiv disponibil pentru Reghecampf.

Un fundaș dreapta și un mijlocaș reprofilați ca stoperi, o formulă pe care Laurențiu a mai folosit-o doar de două ori în acest sezon. De fiecare dată a ieșit prost: 1-1 acasă cu ASA și 1-3 cu Dinamo în Cupa Ligii.

În ambele partide, apărarea a fost șubredă. Media notelor pe care le-au înregistrat cei doi jucători în Gazetă pentru partidele în care au evoluat împreună, 5, ilustrează problema cu care se confruntă Reghe.

În disputa cu ASA, fiecare dintre ei a încasat 5, iar cu "câinii", Moke a fost decent, a primit 6, în vreme ce Bălașa s-a comportat dezastruos, notat cu 4.

Nici Dinamo nu are apărarea în regulă! Nedelcearu s-a îmbătat în avionul "naționalei" de tineret și a fost scos din lot. Fără el, Contra va utiliza doi fundași centrali care nu mai au nici un meci împreună, pe Popescu și pe Dielna.

4,8e media notelor lui Bălașa, un fundaș pe care Steaua l-a cumpărat de la Roma în iarna asta cu 500.000 de euro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
andrei.f
andrei.f  •  23 Martie 2017, 14:55

Lipsa lui Tamaş e o grea lovitură, dar, pentru Dinamo !

khal_37
khal_37  •  23 Martie 2017, 13:13

Notele voastre sunt ca si permisele de conducere luate in Ploiesti...nule.

gicab
gicab  •  23 Martie 2017, 11:31
Postat de gicab pe 23 Martie 2017, 10:36

Sa înțelegem ca fecesebeaua are umblat subțire???!!!

Un lot

Vezi toate comentariile (9)
Comentează