FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Revine Raul Rusescu! » Atacantul împrumutat de la Sevilla și-a reluat antrenamentele

Steaua îl va pierde pe Rusescu după terminarea sezonului, acesta urmînd să se întoarcă la Sevilla
Steaua îl va pierde pe Rusescu după terminarea sezonului, acesta urmînd să se întoarcă la Sevilla

Articol de - Publicat miercuri, 06 mai 2015 00:00

Atacantul de 26 de ani al campioanei a revenit la antrenamentele Stelei. Gabi Tamaş urmează să intre şi el în programul normal de pregătire. Paul Papp, sezon încheiat după operaţie.

După victoria cu 3-1 în faţa rivalei Dinamo, Costel Gâlcă a primit veşti bune din partea staff-ului medical. Tehnicianul roş-albaştrilor îl va avea la dispoziţie din această săptămînă pe Raul Rusescu, operat în urmă cu două săptămîni la Clinica de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială a Spitalului Militar.

Iniţial, verdictul medicilor vorbea de o lună de zile pe margine, dar fractura maxilarului nu a fost atît de dură cum se aşteptau. "Raul a început antrenamentele alături de echipă, iar Gâlcă speră să-l poată folosi chiar la următorul meci din campionat. Dacă nu va intra cu Chiajna, atunci cu siguranţă se va afla pe teren în partida din deplasare cu FC Braşov", au dezvăluit surse din cadrul clubului.

Şi Tamaş urmează să reia pregătirea alături de colegii săi. Accidentat înaintea partidei cu ASA Tg. Mureş, microruptură musculară, fundaşul de 31 de ani are şanse mari să fie folosit pe final de campionat: în partidele din Cupa Ligii de pe 20 mai, cu Pandurii, dar şi în finala Cupei României, pe 31 mai, cu U Cluj.

Dacă va fi apt sută la sută, e posibil să intre şi în ultimele două partide din campionat, cu FC Botoşani şi CSMS Iaşi.

În ceea ce-l priveşte pe Papp, acesta se află acasă, la Dej, sezonul fiind încheiat pentru fundaşul de 25 de ani. Paul a fost operat în urmă cu opt zile, după ce a suferit o fractură la faţă, de os zigomatic drept cu deplasare, dar i-au fost montate şi două miniplăci metalice cu şuruburi.

"100% Reghecampf vine la Steaua"

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a dezvăluit la DolceSport că Gâlcă nu va mai rămîne la Steaua după terminarea sezonului: "Poate să ia Gâlcă toate cele trei trofee, Reghecampf se va întoarce. Sută la sută vă spun că Reghecampf vine la Steaua în vară! Gâlcă e un antrenor formidabil, faptul că a putut să reziste atît spune multe. Eu plecam în momentul cînd mi s-au vîndut jucătorii. Dacă eram în locul lui îmi luam viteză din iarnă şi aia era".

Gâlcă are pe banca Stelei în toate competiţiile 52 de meciuri, dintre care 33 de victorii, 7 egaluri şi 12 înfrîngeri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1090356787659110
Marci Marin  •  06 Mai 2015, 09:21

Bai fraților jurnaliști de la gsp,ce tot postați părerea lui *** de Mitica Dragomir? Ăla este si el un băgător de seama care își da cu părerea pe la voi sa mai afle lumea de el! Mare oracol de la Bălcești! Tot ce a prezis nu s-a întâmplat! Mai scutiti-ne de el !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează