FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Revolta

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2007 00:00

 

Aradul a luat foc ieri dupa-amiaza, la primul antrenament al echipei dupa infringerea de la Buzau si in plin scandal Bara - Sandu Ion. Peste 100 de suporteri i-au asteptat pe jucatori la stadion, le-au intrerupt sedinta de pregatire, cerindu-le apoi explicatii pentru ultimele doua infringeri, 0-1 cu Sanatatea Cluj in Cupa si tot 0-1 cu Buzaul, in campionat.

"Fara mercenari! Orasul nostru nu va tolereaza", le-au strigat fanii jucatorilor ce incercau primele miscari de incalzire. Lacatus, care n-a dat nici un semn ca ar mai vrea sa plece de la UTA, a acceptat dialogul, venind linga galerie. I s-au alaturat jucatorii, iar discutiile, cu acuzatii si promisiuni, s-au prelungit vreme de o ora! "Nu avem nimic cu tine, dar nu-s rezultate", i s-a spus lui Laca. Tehnicianul a replicat, cu directorul sportiv, Marcel Coras, alaturi. "Am vorbit cu domnul Bara, mai trebuie sa discut cu Sandu Ion si vom impreuna lua o decizie legata de plecarea mea", a spus "Fiara", pregatit sa mai ramina, cel putin citeva zile, la Arad.

Buican laudat
Singurul jucator care nu a fost obligat sa le dea explicatii suporterilor a fost fundasul Buican. "Tu ai dat dovada de caracter", a fost laudat sibianul. "Sa va vedem ca va dati sufletul in teren. Nu ne mai faceti de ris", le-au spus suporterii jucatorilor insirati de-a lungul gardului ce desparte tribuna de teren. Fotbalistii au promis ca vor scoate echipa din subsol si ca UTA nu va retrograda.

Mai joaca?
UTA trebuie sa achite in acesta saptamina 400.000 de euro, bani ce reprezinta ratele din transferurile unor jucatori in acesta vara. "Cel mai presant e cu CFR Cluj, care ne-a reclamat deja la FRF si nu stiu daca se va juca meciul cu Ceahlaul", a declarat presedintele Nicolae Bara. Astfel, exista datorii fata de CFR, 80.000 de euro pentru Roszel si 120.000 de euro pentru Fl. Dan, dar si fata de serif Tiraspol, pentru Hutan, fata de Dinamo, pentru Baltoi si fata de Bellinzona, pentru Cristi Todea. "Sa plateasca Sandu Ion, nu sint fraierul lui", a adaugat Bara. "Marti e sedinta la LPF, vom vedea", a adaugat directorul general Paul Cazan.

Varga in Ungaria
Situatia tensionata de la UTA l-a afectat si pe Norbert Varga. Acesta nu mai merge la Bologna, ci la Budapesta, unde portarul Daniel Tudor i-a recomandat un medic sa-l opereze. "Am aflat ca a pus pe picioare jucatori cu aceleasi probleme ca si mine in numai doua luni", a declarat fotbalistul, care a suferit o ruptura de ligamente.

"Laca nu mai sta"
Presedintele Nicolae Bara a declarat ca decizia in privinta antrenorului ii apartine vicepresedintelui Sandu Ion, intrucit Lacatus isi mentine decizia de a demisiona. "Eu nu cred ca va ramine nici pentru meciul cu Ceahlaul", a precizat Bara. Desi Sandu Ion a spus ca prefera un interimar pina in iarna, mai nou se vehiculeaza si varianta Ionut Popa, antrenor de care s-ar fi interesat si "U" Cluj. (Liviu Munteanu - Arad)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează