FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Revoluţie în Grant

Articol de - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

Dani Coman, Marius Constantin, Săpunaru, Emil Dică sau Despotovici se regăsesc pe lista jucătorilor care la vară ar putea părăsi Giuleştiul.

George Copos îi ameninţă pe fotbaliştii rapidişti că la finalul se­zo­nului vor avea loc schimbări ma­jo­re în lot. “Sînt mai mulţi ju­că­tori de care ne vom despărţi în a­ceastă vară. Vom decide în Con­si­liul de Administraţie cine sînt aceştia”, a declarat acţionarul din Giuleşti. Anunţatele schimbări sînt confir­mate şi de noul finanţator, Fathi Taher: “Avem nevoie de întăriri!”.

Deşi nimeni nu a dorit să pro­nun­ţe numele celor vizaţi, surse din cadrul clubului au dezvăluit că Ovidiu Herea, Emil Dică şi Lucian Burdujan nu se mai află în graţiile lui Copos. Acesta, în eventualitatea unor oferte avantajoase, ar fi dis­pus să se dispenseze şi de Să­pu­na­ru, Marius Constantin şi Coman, fotbalişti care au avut oferte în această iarnă şi cărora nu li s-a dat drumul pentru a se atinge o­biec­ti­vul, calificarea în Liga Campionilor.

Pe lista neagră se mai află şi Ionuţ Stancu, care, deşi se află de patru ani în Grant, nu a reuşit să se impună ca titular. Mai mult, nu este exclus ca giuleştenii să se despartă şi de achiziţiile din iarnă, în special de Despotovici şi de Vasco Matos. Aceştia au fost folosiţi rar şi au avut de fiecare dată evoluţii modeste.

“Domnul Copos trebuie să aibă răbdare cu Matos şi cu Joao Paulo. Ambii sînt valoroşi, dar au nevoie de timp pentru a se acomoda”
Cipriano Marcelo impresarul portughezilor

I-a certat după meci
La Cluj, George Copos a privit repriza a doua a meciului resemnat şi impasibil la ce se întîmpla pe gazon. După ultimul fluier al arbitrului, a coborît de la tribuna oficială alături de Taher, însă înainte de a părăsi stadionul, a trecut pe la vestiar pentru a-i mustra pe elevii lui Rada. Singurul pe care l-a felicitat a fost Coman. “Bravo, Dani, felicitări! Restul vreau să ştiţi că m-aţi dezamăgit. Mă aşteptam la mai mult din partea voastră”, le-a comunicat Copos alb-vişiniilor.

Transferuri ratate
În iarnă, giuleştenii au achiziţionat patru jucători: belgianul Philippe Leonard, sîrbul Ranko Despotovici şi portughezii Vasco Matos şi Joao Paulo. Dacă Despotovici a fost adus de Copos, ceilalţi trei au venit la insistenţele lui Rednic. Pentru a-şi asigura serviciile celor patru, rapidiştii au scos din buzunar 2,6 milioane de euro, însă nici unul dintre ei nu a reuşit să se impună ca jucător de bază în “11”-le de start.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
 •  15 Aprilie 2008, 23:38

blog.albastru.biz/category/poze-cu-vedete/ o mini serie exploziva, cu vedete in lenjerie intima, sexy! peste 20 de vedete participa! totul pe blog.albastru.biz

 •  15 Aprilie 2008, 20:31

oricum constantin si sapunaru sunt parnaie curata!!!

 •  15 Aprilie 2008, 18:08

interesant...iauzi...george copos dezamagit la cluj ! sa fim seriosi...blatul a fost facut cu stiinta conducerii rapidului ! cat despre despartirea de unii jucatori, numai de bine. jumatate din ei sunt de mult "expirati" !nicio paguba ! de fapt ar mai bine daca nu ar pleca de la aceasta echipa...pot "juca" si la anul ! nu ?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează