FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO

Revoluție în primul "11" al lui Dinamo » 6 schimbări la Botoșani după umilința cu Juventus București

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 17:20

Dinamo joacă în această după-amiază cel mai tare meci din play-out, "câinii" evoluând pe terenul lui FC Botoșani. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Înfrângerea și jocul slab din eșecul cu Juventus de vinerea trecută l-a determinat pe Florin Bratu să efectueze numeroase schimbări în primul "11" al dinamoviștilor. Astfel, în echipa de start a "câinilor" sunt nu mai puțin de 6 nume noi. 

Compartimentul devensiv e cel mai afectat de schimbările lui Bratu, aici apărând 3 noutăți: Penedo se întoarce în poartă, în locul lui Muțiu, Laurențiu Corbu îl înlocuiește pe Romera, iar croatul Marici revine în centrul apărării, în locul lui MIhai Popescu. 

Schimbări apar și la jumătatea terenului: Hanca revine în primul "11", în locul lui Gabi Torje, care nu a fost inclus în lot.  De asemenea, portughezul Salomao e din nou titular, după ce etapa trecută a fost ținut pe bancă de tânărul Robert Moldoveanu. Ultima schimbare apare în atac, unde Adam Nemec apare în locul lui Daniel Popa. 

Echipa din înfrângerea cu Juventus, 1-2Muțiu - Romera, Popescu, Katsikas, Olteanu - Mahlangu, Nistor - Torje, Moldoveanu, Pesici - D. Popa
Rezerve: 
Penedo, Hanca, Nemec, Salomao, L. Gheorghe, Dudea, Marici

Echipa din meciul de azi cu FC Botoșani: Penedo - Corbu, Marici, Katsikas, Olteanu - Mahlangu, Nistor - Hanca, Pesici, Salomao - Nemec
Rezerve: Muţiu, Moldoveanu, Popa, Fl. Grigore, M. Popescu, Romera, Monroy

Florin Bratu i-a lăsat acasă pentru acest meci pe Gabi Torje, dar și pe Antun Palici și Constantin Nica. Pe banca dinamoviștilor apare și un new-entry, fundașul central de 18 ani Ricardo Grigore.  

AICI poți urmări în format liveTEXT duelul dintre FC Botoșani și Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ciinefoarterosu
ciinefoarterosu  •  03 Aprilie 2018, 18:53

oricate achimbari si oricine ar intra, daca e prostul de serviciu-hanca, degeaba

Vezi toate comentariile (1)
Comentează