FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revoluție la Dinamo » Fanii au năvălit peste fotbaliști la antrenament! A intervenit și Poliția :O

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 10:32

Atmosfera de la Dinamo a devenit una explozivă după anunțul transferurilor lui Costache și Nemec la CFR, iar răbdarea fanilor a ajuns la final.

Un grup de suporteri dinamoviști a mers vineri seară la Buftea, acolo unde Miriuță conducea antrenamentul "câinilor", răfuindu-se cu o parte dintre jucătorii dinamoviști, principalul vizat fiind Steliano Filip

Informația a fost dezvăluită pe facebook în urmă cu scurt timp de jurnalistul Horațiu Ciornei. Conform acestuia, scenele din cantonamentul lui Dinamo au fost extrem de tensionate, fiind nevoie de intervenția poliției pentru aplanarea conflictului. 

Jucătorii roș-albi nu vor sa vorbească despre acest subiect și evită sa intre în conflict cu propriii fani. 

Suporterii dinamoviști nu se vor opri însă aici și pregătesc o adevărată revoluție. Aceștia au anunțat în mediul online că vor fi prezenți în număr mare la meciul cu CFR de duminica viitoare pentru a scanda împotriva finanțatorului Ionuț Negoiță. 

Fotbaliștii dinamoviști, în frunte cu Steliano Filip, se află în aceste momente la un nou antrenament sub conducerea lui Miriuță. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (96)
calinescu_
calinescu_  •  12 Noiembrie 2017, 11:02

II INTELEGEAM DACA MERGEAU PESTE CONTRA CAND A RENUNTAT LA BUSULADZICI SI NISTOR SI L-A ADUS PE ALBIN......!!!!! DAR ASA , NU PREA INTELEG FINALITATEA ACTIUNII LOR ....!!!!! CINEVA TRAGE IAR SFORI PENTRU A PUNE MANA PE DINAMO , IAR ALTII VOR SA O DISTRUGA ....!!!!! ALTFEL NU SE POATE EXPLICA MEGASCANDALUL ISCAT DINTR-UN PARTY COPILARESC ....!!!!! ABIA AU ASTEPTAT HIENELE SI DEJA AU PUS MANA PE UNA DIN PERLELE LUI DINAMO PE UN PRET MULT SUBEVALUAT ....!!!!!! URMEAZA SI NEDELCEARU .....!!!! NOI O SA RAMANEM CU SOLOMAO SI NASCIMENTU ...... SI CU O GALERIE USOR DE MANIPULAT ....!!!!

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  12 Noiembrie 2017, 01:03
Postat de unico_biancorossi pe 11 Noiembrie 2017, 14:15

Ba, eu inteleg ca tu esti ofticat rau ca steaua e in judet, dar mai ai rabdare, FC Dinamo Bucuresti inca e in A, mai are pana pateste rusinea ghencista.

asta din liga 1 NU IE fc dinamo bucuresti domnule, este sc rinamo1948 sa si fara bucuresti, domnule, ãsa ca nu mai mintii lumea pe gsp!

mosvasile
mosvasile  •  11 Noiembrie 2017, 20:35

Cativa ***,dar nelipsiti,rar cate un ...om!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează