FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rezervele dinamoviste speră la cît mai multe plecări: "Aşa ne luăm şi noi banii" :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 februarie 2013 10:00

Dinamo l-a vîndut pe George Ţucudean la Standard Liege, iar jucătorii roş-albilor vor primi salariile pe octombrie şi noiembrie din banii de pe atacant.

"Cîinii" speră că vor fi şi alte "dezertări" dintr-un motiv inedit: "Dacă vor mai fi şi alte plecări, ne vom bucura pentru colegii noştri care vor ajunge la mai bine. Şi din banii de pe ei poate ne luăm şi noi salariile", a comentat Strătilă.

De asemenea, dinamoviştii sînt satisfăcuţi că au ajuns în Spania. "E cald, e bine, ţi-e mai mare dragul să te antrenezi. Bine că am scăpat de antrenamentele istovitoare de la Poiana Braşov", a spus Muşat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
vasy86le
vasy86le  •  02 Februarie 2013, 15:13

Daca pleaca matei, eu nu ma mai uit la meciurlile lui Dinamo, poate sa plece alt jucator dar nu matei, pentru ca matei e un jucator foarte bun, cred ca e cel mai bun de la Dinamo, daca il da pe matei, puteti sa va ganditi la liga a doua.

nicolaevici
nicolaevici  •  02 Februarie 2013, 15:09
Postat de claudiu1982alba pe 02 Februarie 2013, 10:23

vreti bani demostratii ca ii meritati si mai lasati cluburile !! mai bine transferate tu pt ca nu ai valoare de dinamo in locul talanar as juca cu pustii!!

normal....de ex: eu sunt curios sa-l vad pe Rafa Stanescu , dar nu un meci, doua ...sa joace constant sa ne putem da seama de valoarea lui cu adevarat!!!

florinch
florinch  •  02 Februarie 2013, 13:50
Postat de florinch pe 02 Februarie 2013, 13:49

Chiar daca vor pleca Grigore pe 800 de mii,Matei pe 1,5 mil si Alexe pe 3 mil,,problemele la Dinamo nu se vor rezolva decat pe o perioada scurta. de timp.Nu numai datoriile de peste 10 mil. de euro impovareaza clubul,ci,mai ales neintelegerile dintre Badea si Netoiu,Ultimul a facut o atmosfera de balci la echipa prin iesirile lui in care isi expune strategiile pentru salvarea clubului. Din pacate,pentru Dinamo nu se vor sfarsi problemele pana cand nu va fi doar un singur actionar,insa acela sa fie potent dpdv financiar si,ceeace este cel mai important,sa-si doreasca sa aduca Dinamo acolo unde-i e locul:in fruntea echipelor romanesti.

Imi cer scuze,neintelegeri intre Badea si Negoita.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează