FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Rezultatul analizelor lui Băluță! Cât de gravă este accidentarea mijlocașului » EXCLUSIV Agentul lui vorbește despre un transfer: "Cine îl vrea, trebuie să achite clauza"

Articol de - Publicat luni, 07 august 2017 16:06

Accidentat în meciul cu Astra, 1-1, Alexandru Băluță a fost supus mai multor investigații amănunțite.

Analizele medicale i-au dat o veste foarte bună mijlocașului, iar previziunile sumbre nu s-au concretizat. Mijlocașul ofensiv de 23 de ani a suferit o contractură musculară și va absenta aproximativ o săptămână. Astfel, acesta va reveni la timp pentru meciul României cu Armenia, de pe 1 septembrie.

George Tsouri, impresarul jucătorului, a vorbit despre posibilitatea ca jucătorul Craiovei, dorit de Becali la FCSB, să plece de la echipa lui Devis Mangia.

"Știu că în ultima săptămâna au avut loc multe discuții legate de viitorul lui Alex. El este jucătorul Craiovei, e căpitan și rămâne concentrat pentru a-și îndeplini obiectivele. E mândru că e căpitan. Știu că are o clauză de transfer, iar orice echipă care îl dorește, din România sau din străinătate, ar trebui să știe ce are de făcut dacă îl vrea", a spus Tsouri, șeful agenției Magico Sports, pentru GSP.RO.

3.000.000 €este clauza de reziliere a lui Băluță

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează