FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Video Motivul pentru care Rică Neaga nu mai merge la meciurile echipei FC Argeș: „Mi-a fost rușine. Din momentul acela nu mai calc pe stadionul lor”

Adrian Neaga
Adrian Neaga

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 10:13 / Actualizat luni, 02 august 2021 11:37

Fost fotbalist la FC Argeș, Adrian Neaga a explicat în direct la emisiunea GSP Live de ce acesta nu mai merge pe stadionul „Nicolae Dobrin” pentru a vedea meciurile piteștenilor din Liga 1.

Adrian Neaga (42 de ani) a explicat la GSP Live un eveniment petrecut la un meci din returul campionatului trecut, când a fost pe stadion să susțină echipa la care a debutat ca fotbalist.

„Toată lumea mă întreabă de ce nu vorbesc de FC Argeș când merg la emisiuni. Stați să vă explic ce mi s-a întâmplat în returul campionatului trecut. Din acel moment, nu mai respect oamenii care conduc acest club. Am mers cu copilul meu la stadion. Se făcea o foaie cu oamenii care trebuiau să vină la tribuna oficială, erau probleme cu suporterii. 

Vorbisem la telefon cu cineva din club cu 2 zile înainte și mi-a zis că domnul care face foaia nu mă mai poate trece pe listă. Dar să vin la stadion că mă bagă el cumva. M-am dus la stadion, m-a întâmpinat un steward. Era plină tribuna oficială: nepoți, soții, de pe la primărie... 

M-a întâmpinat și mi-a zis că băiatul nu are voie. Iese cineva și-mi spune că mă bagă el undeva că la oficială n-am loc. Unde credeți că m-a dus? Undeva deasupra tribunei oficiale în barăcile alea de comentatori. Mi-a fost rușine de rușinea lui, am urcat scările nu știam cum să plec mai repede de acolo. 

Până la urmă, l-am păcălit pe fiul meu să plecăm la pauză și am zis din momentul ăsta nu mai calc în stadion atâta timp cât e pe mâna specialiștilor care o conduc”, a povestit fostul fotbalist.

5sezoane a îmbrăcat Neaga tricoul lui FC Arges, în perioada 1997-2001

Citește alte știri despre Liga 1:

Criticat după ce a făcut 3 schimbări în prima repriză, Gigi Becali se apără: „ Decât să dormi pe teren, mai bine ieși afară”

Interviul lui Reghecampf, întrerupt de scandalul de la vestiare » „Le-am spus deja, nu pot să trec cu vederea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
211966003114876
Matei Stefan  •  02 August 2021, 16:18
Postat de deusdat pe 02 August 2021, 12:44

Așa de rău e la comentatori?

era mai bine dar nu era vizibil

211966003114876
Matei Stefan  •  02 August 2021, 16:17

cand v a ramane fara bani o sa alerge la fc arges

10154130683762634
Dan Dumitrescu  •  02 August 2021, 14:59

Deci a sunat prea tarziu ca sa poata fi pus pe lista, cum-necum l-au bagat in stadion si omul e nemultumit! Asta dupa ce declara la televiziuni ca el a tinut de mic copil( asta inseamna ca si atunci cand juca la FC Arges) cu ,, steluta lui" . Du-te Ricuta tata la ,, steluta ta" ca la Pitesti nu ti-a simtit nimeni lipsa!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close