FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CEAHLĂUL, JOI, ORA 19:00, DOLCESPORT, LIVETEXT GSP.RO

Rică Răducanu: "Eu aş fi mers tot pe mîna lui Coman. Dacă Vîtcă o comite cu Ceahlăul?"

Danut Coman
Danut Coman

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 martie 2012 20:30

Fostul mare portar al Rapidului, Rică Răducanu, a comentat informaţia că Dani Coman nu a fost oprit în lot de Răzvan Lucescu pentru jocul cu Ceahlăul. Antrenorul a ales să nu-l expună pe goalkeeper la primul meci acasă de după conflictul cu suporterii de la Chiajna, însă Rică nu e de acord.

"Eu aş fi mers tot pe mîna lui Dani cu Ceahlăul. Aş fi mizat pe el pînă la capăt. Suporterii au dreptul să conteste doar dacă la final nu se cîştigă titlul. Aşa, dacă le faci poftele, or să ajungă să-ţi spună şi pe cine să iei de nevastă.

Ce ne facem mîine dacă cel care-i va lua locul, cel mai probabil Vîtcă, va greşi şi se pierd puncte importante în lupta la titlu? El n-are meciuri in picioare. Atunci să vezi scandal în Giuleşti! Bine, portarii de la Rapid au noroc că nu mai e ca pe timpul meu. De obicei, acasă, au de apărat două-trei mingi. Pe vremea mea, mă întindeam pe jos ca să mai apuc să respir", a declarat azi Rică Răducanu pentru GSP.ro.

In lipsa lui Coman, Cosmin Vîtcă va debuta pentru Rapid cu Ceahlăul din postura de titular, iar Drăghia va fi rezerva, conform DolceSport. Meciul e programat joi, ora 19:00, în direct la DolceSport şi liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
4_ly
4_ly  •  22 Martie 2012, 18:50
Postat de rapidist_sutalasuta pe 22 Martie 2012, 13:11

Credca 99% din adevaratii suporteri rapidisti lar fi preferat tot pe Coman in poarta,iar 100% din suporterii rivalelor il prefera pe Vatca

ai dreptate 100%

rapidist_sutalasuta
rapidist_sutalasuta  •  22 Martie 2012, 13:11
Postat de criticul89 pe 21 Martie 2012, 23:46

rapidistii adevarati nu uita ce a facut coman pt rapid niciodata ;) f urat gestul, incontestabil; dar au fost si injuraturi din partea fanilor spuse la nervi; sa pierzi nu concordia nu e deloc placut, mai ales pt un club precum rapidul ! repet, o etapa pe bara si totul revine la normal; oricum un singur lucru e cert: daca nu obtinem 6 pct din urm 2 meciuri cu ceahlaul si brasov, putem spune definitiv adio titlului; dupa acele 2 etape urm adevaratele teste: cfr si dinamo; daca nu suntem acolo, in 2-3 distanta, n-avem nici o sansa; asadar, FZR !!!!

Credca 99% din adevaratii suporteri rapidisti lar fi preferat tot pe Coman in poarta,iar 100% din suporterii rivalelor il prefera pe Vatca

krystyan001
krystyan001  •  22 Martie 2012, 09:22

Anul asta o sa pierdem titlu din cauza unor tampiti de suporteri

Vezi toate comentariile (16)
Comentează