FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLATIVELE GSP

VIDEO Exercițiu de imaginație » Cum ar fi Rică Răducanu în fotbalul de azi: „Mamă, ce le făceam. Cred că dădeam și goluri din acțiune

Articol de - Publicat sambata, 25 decembrie 2021 20:06 / Actualizat sambata, 25 decembrie 2021 20:33

Stadioane aproape goale, pandemie, lumea s-a depărtat de fotbal. Rică Răducanu (75 de ani), cel care a primit trofeul de Legendă din partea Gazetei Sporturilor, nu crede că s-ar potrivi deloc în peisajul fotbalului românesc modern, de azi

One-man show! Acesta a fost Rică Răducanu ca fotbalist! Deși risca mult, uneori chiar se sfârșea prost pentru echipa sa, Rică Răducanu recunoaște că a făcut totul pentru public, totul pentru ca oamenii care veneau la stadion să aibă parte de un spectacol.

 Cum ar arăta Rică Răducanu în fotbalul de azi?

VIDEO Exercițiu de imaginație. Cum ar fi Rică Răducanu în fotbalul de azi: „M-aș plictisi”

Fostul mare portar a încercat un exercițiu de imaginație și a explicat cum crede el că ar fi arătat dacă ar fi jucat azi, când cele mai multe stadioane sunt goale, fie oamenii s-au îndepărtat de fotbal, fie din cauza pandemiei, care a ținut mult timp arenele închise.

„Azi nu mai e atmosfera de dinainte din fotbal. Bine, acum mai e și beleaua asta de pandemie. Să dea Dumnezeu să treacă și să trăim fericiți! Să ajungem să vedem iar România cu stadioane pline, să ne pupăm, să ne veselim! Eu așa sunt. Dacă aș juca acum, m-aș plictisi. Cred că aș sta rezemat de bară și m-aș uita plictisit. 

Când lumea făcea show, simțeam că și eu trebuie să fac ceva printre ei. Mai o șmecherie, mai o minge pe la spate. Mai ieșea și nasol, asta e. Cine muncește greșește!  Chiar dacă luam goluri nasoale, lumea nu mă înjura. Făceam spectacol pentru oameni, d-asta mi-a mers bine”, , a zis Rică Răducanu pentru Gazeta Sporturilor.

„Dacă jucam azi, mamă, ce le făceam” 

„Dacă jucam azi, mamă ce le făceam. Cred că dădeam și goluri din acțiune. Acum dacă ești atent puțin, poți să te faci om pe toată viața. Acum e altă viață! La ce contracte sunt! Eu n-aveam cum să strâng.

Cred că dacă jucam azi nu mai eram pe aici. Sigur! N-aveam cum. Eram plecat din țară. Pele mi-a propus să rămân în Brazilia. Dar eu dacă plec mai mult de 10 zile, mor până mă întorc", a adăugat fostul portar de la Rapid.

Citește și: 

Mirel Rădoi l-a taxat pe Dan Petrescu, după ce antrenorul lui CFR a refuzat naționala: „Poate nu are încredere în jucători. Clauza nu e mare, a strâns multe milioane”

MM Stoica nu e impresionat de jucătorul pe care Becali îl vrea la FCSB: „Nu am remarcat nimic la el” + laudă un rapidist

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
397732904465528
Octavian Go  •  26 Decembrie 2021, 14:47

Care Moraru? Acela care incasa 6 goluri la Bucuresti in celebrul meci Romania -Iugoslavia, scor 4- 6 ? Ai dreptate Gigele, acela a fost un portar de mare clasa...

397732904465528
Octavian Go  •  26 Decembrie 2021, 14:46
Postat de Gigi Visan pe 26 Decembrie 2021, 05:35

Faptul că "Sportul" a pierdut un campionat din cauza circarului a fost foarte distractiv.Pentru cine nu știe,să vadă meciul Steaua-Sportul din '76! Faza aia daca nu e *** total e vânzare pe față,mai ales că circarul,culmea,se transfera la Steaua campionatul viitor! Iordache,Moraru sunt 20 de clase peste clovnul asta! De fapt nici nu suporta comparație!

Care Moraru? Acela care incasa 6 goluri la Bucuresti in celebrul mace Romania -Iugoslavia scor 4- 6 ? Ai dreptate Gigele, acela a fost un portar de mare clasa...

1644268578982287
Gigi Visan  •  26 Decembrie 2021, 05:35

Faptul că "Sportul" a pierdut un campionat din cauza circarului a fost foarte distractiv.Pentru cine nu știe,să vadă meciul Steaua-Sportul din '76! Faza aia daca nu e *** total e vânzare pe față,mai ales că circarul,culmea,se transfera la Steaua campionatul viitor! Iordache,Moraru sunt 20 de clase peste clovnul asta! De fapt nici nu suporta comparație!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează